Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta

Dwa dni temu rozmawiałem z łódzkimi fotoreporterami. Dwóch z nich kupiło najnowszy model 1D... w skrócie są trochę rozczarowani.
    Gdybyś sie mimo wszystko trochę rozwinął, było by mniej rozczarowanych czytelników.
    Ja jestem rozczarowany, bo nie mogę się dowiedzieć dlaczego "oni" sa rozczarowani ?!
    Może dlatego, że nie ma wbudowanego ekspresu do kawy ?!?!?!

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo Zobacz posta
    Gdybyś sie mimo wszystko trochę rozwinął, było by mniej rozczarowanych czytelników.
    Ja jestem rozczarowany, bo nie mogę się dowiedzieć dlaczego "oni" sa rozczarowani ?!
    Może dlatego, że nie ma wbudowanego ekspresu do kawy ?!?!?!
    Być może wynika to ze zbyt mocno rozbudzonych oczekiwań w stosunku do modelu mającego być przełomowym. W jednym przypadku z tego co pamiętam chodziło także o AF. Może to być syndrom 30D i 40D. Nowy model niby dużo lepszy, bardziej przybajerowany a tak naprawdę robi takiej samej jakości zdjęcia. Np. użytkownik wersji II N najbardziej tęsknił za .... czyszczeniem matrycy. Przy częstej zmianie szkieł według niego bardzo fajna sprawa. Do szybkości czy AF-u swojej "dwójki" nie miał uwag krytycznych.
    Dyskusji o sprzęcie długiej nie było, ot krótkie uwagi końcowe praktyków. Prawdziwa rozmowa była o zdjęciach, o tym co z nimi robią niedouczeni fotoedytorzy itd. Sprzęt to tylko narzędzie, w gazecie i tak tej super jakości się nie zobaczy
    FOTOINKWIZYTOR

Uprawnienia umieszczania postów