Pokaż wyniki od 1 do 10 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jeśli chodzi o D3 to nie ma on trybów silent (przynajmniej nigdzie tego nie wyczytałem - jeśli jest inaczej to proszę mnie poprawić). Także w teatrze może być kłopot.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśli chodzi o D3 to nie ma on trybów silent (przynajmniej nigdzie tego nie wyczytałem - jeśli jest inaczej to proszę mnie poprawić). Także w teatrze może być kłopot.
    Z tego, co wyczytałem, to dziwna jest też opcja LV, bo po zrobieniu zdjęcia lustro opada. Mnie też proszę poprawić, jeśli tak nie jest. Lepiej, żeby nie było, bo podnosić lustro dla jednego zdjęcia to porażka.
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    Z tego, co wyczytałem, to dziwna jest też opcja LV, bo po zrobieniu zdjęcia lustro opada. Mnie też proszę poprawić, jeśli tak nie jest. Lepiej, żeby nie było, bo podnosić lustro dla jednego zdjęcia to porażka.
    Też mnie to zdziwiło.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

a co to za tryb
    ?
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    a co to za tryb
    ?
    Pikczer obrazowo to opisał . Aparat nie klapie w ogóle lustrem albo bardzo cicho .
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    To taki tryb, co daje Ci mozliwosc zrobienia foty podczas koncertu Mozart'a w Kongresowej, gdzie migawka nie obudzi spiacych widzow :wink:
    Pikczer obrazowo to opisał . Aparat nie klapie w ogóle lustrem albo bardzo cicho .
    Zwracam uwagę, że jeden z Was pisze o migawce, a drugi o lustrze; i obaj macie racje
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów