Strona 133 z 254 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    to jasne, że Twój uploader w javie jest dużo bardziej elastyczny pod względem środowiskowym, ale zapewniam Ciebie że w ostatnich latach linuksy stają się coraz bardziej popularne, i już kilku zwykłych 'klikaczy/kilkaczek' których znam zostawiło windowsa dla linuksa. Wiele firm/uczelni wymaga od pracownikow pracy w systemach uniksowych (a tam raczej maja szybkie lacza, i moj skrypcik zyskuje na wartosci gdy mozna plytke ze zdjeciami wrzucic do uczelnianego cd-roma)...
    Nadal twierdze, ze nie zrozumiales nic z mojej pierwszej wypowiedzi o Linuxie - byl to sarkazm! Zobacz winka na koncu zdania ...

Orientuje sie troche w branzy IT, wiec nie musisz mnie do niczego przekonywac... a jesli chcesz nawracac userow Windowsa na pingwina i argumentem ma tu byc Twoj skrypt to wybacz ... nie tedy droga.

Moja app w Javie tez mozesz smialo uruchomic z shella na uczelni wiec gdzie tu przewaga Twojego rozwiazania ...

Cytat Zamieszczone przez rypson
    Linuks jest fee.... BUHAHAHAHAHAHAHAHAH ohh zeby nie teninuks to pewnie bysmy nie mili nawet szansy sie spotkac na tym forum :P
    O teninuksie nigdy nie slyszalem, ale pewnie i tam mozna postawic serwer WWW, ktory to forum smialo pociagnie

Troche schodzimy na off-topy wiec koncze tematy Linuxowe ... bo sa feee

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta

Moja app w Javie tez mozesz smialo uruchomic z shella na uczelni wiec gdzie tu przewaga Twojego rozwiazania ...

O teninuksie nigdy nie slyszalem, ale pewnie i tam mozna postawic serwer WWW, ktory to forum smialo pociagnie

Troche schodzimy na off-topy wiec koncze tematy Linuxowe ... bo sa feee
    google o teninuksie tez nie slyszalo

odnosnie przewagi mojego rozwiazania, to bezpieczenstwo :P (oczywiscie nie udostepniajac skryptu osobom trzecim)

nie zebym cos zarzucal, bo na Twoim forum nie jestem zarejestrowany wiec programu nie pobrałem, nie sprawdzilem itd

ale znam kilka osob, które by chetnie wykozystaly taki program po to aby poznac hasla do kont innych ludzi :-) co wcale nie oznacza ze twierdzę ze Ty masz podobne intencje...

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    odnosnie przewagi mojego rozwiazania, to bezpieczenstwo :P (oczywiscie nie udostepniajac skryptu osobom trzecim)

ale znam kilka osob, które by chetnie wykozystaly taki program po to aby poznac hasla do kont innych ludzi :-) co wcale nie oznacza ze twierdzę ze Ty masz podobne intencje...
    Jest argument za publikacja zrodla ... :-P Dla czujacych sie mniej bezpiecznie jest wersja PHP, ktora dziala dokladnie tak samo ale pewnie mniej osob bedzie w stanie to uruchomic samemu. Chodz jak ktos sie na kodzie nie zna to i tak nie zauwazy czy ktos gdzies nie robi sobie backdora

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

wam sie tu maly chat zrobil na priv Panowie bo potem nie idzie nic w temacie znalesc..
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wrzucenie zdjec na ftp to dopiero polowa roboty, trzeba jeszcze ustalic kategorie, zatwierdzic licencje, ewentualnie dodac release model, itd. Przydal by sie program typu ImageManager z istockphoto, ale umozliwiajacy wrzucenie zdjec na kilka stockow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Wrzucenie zdjec na ftp to dopiero polowa roboty, trzeba jeszcze ustalic kategorie, zatwierdzic licencje, ewentualnie dodac release model, itd. Przydal by sie program typu ImageManager z istockphoto, ale umozliwiajacy wrzucenie zdjec na kilka stockow.
    Nie bardzo wiem jak dziala ten soft z iStocka, moge sie tylko domyslac ... ale aby taki program mogl powstac to stocki musialby udostepniach jakies API lub webservice na co sie nie zanosi (czyt. nigdy tego nie zrobia).

Cytat Zamieszczone przez asterix
    wam sie tu maly chat zrobil na priv Panowie bo potem nie idzie nic w temacie znalesc..
    Przesadzasz ... i tak nie mozna w tym gigancie nic znalezc

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Nie bardzo wiem jak dziala ten soft z iStocka, moge sie tylko domyslac ... ale aby taki program mogl powstac to stocki musialby udostepniach jakies API lub webservice na co sie nie zanosi (czyt. nigdy tego nie zrobia).
    Etam, wystarczylo by podgladnac co leci w POST z ich formularzy na www.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

a prostockmaster Wam nie odpowiada??
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Etam, wystarczylo by podgladnac co leci w POST z ich formularzy na www.
    I co ... co drugi dzien bedziesz sprawdzal i zastanaiwal sie czy czegos nie zmienili procesie ? Takie cos IMO nie ma sensu ... zrobisz never ending story z takiego softu ..o no chyba ze na nim chcesz zarobic kilka $$$

Cytat Zamieszczone przez sergi
    a prostockmaster Wam nie odpowiada??
    Nie rozgladalem sie za takim softem na razie, ale podejrzewalem, ze cos pewnie gdzies juz powstalo... Widze front page tej applikacji i wydaje sie byc sensownym rozwiazaniem... Calosc za darmo, tak ooo ?
    Ostatnio edytowane przez rachwal ; 25-10-2007 o 12:25

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A udało się komuś poprawnie pobrać prostockmaster. Nie wiem czy oni to generują na żywo czy jak bo sami piszą o zwracaniu uwagi na rozmiar pliku pobranego. Który niestety w moim przypadku zawsze różni się od podanego i program jest walnięty.

Strona 133 z 254 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów