Strona 6 z 22 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja nieśmiało zwrócę uwagę, że mimo trwającego dwa lata błaźnienia się podobnymi wyrażeniami PiS co prawda przegrał, ale uzyskał większe poparcie niż 2 lata temu.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

Zagadka: Jaki wynik uzyskało by PiS gdyby nie głosowali na nich wyborcy Samoobrony i LPR ?
    ps
    Dziś rano dowiedziałem się ze należę do "FRONTU" - parę godzin nie wytrzymał aby kogoś nie obrazić
    DAS APARAT

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukA Zobacz posta
    Dziś rano dowiedziałem się ze należę do "FRONTU" - parę godzin nie wytrzymał aby kogoś nie obrazić
    Chyba paru minut
    Ciekaw jestem czy (a jezeli tak to ilu) nowych poslow przejdzie teraz do platformy...
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Taaaa: http://wiadomosci.onet.pl/1627507,12..._pis,item.html

Szczerze mówiąc coraz bardziej wierze, że w USA poprzez duże dawki środków konserwujących w hamburgerach wypierają ludziom umysły, ale nie wiedziałem, że aż w takim stopniu
    Niestety tzw. "stara emigracja" w Stanach ma dosyć wyidealizowany obraz tego co się dzieje w Polsce... mam wrażenie, że duża część z nich, z całym szacunkiem, w dalszym ciągu myśli, że za 1$ można w Polsce tydzień przeżyć...
    5d MkII

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mnie najbardziej cieszy, obok zwycięstwa PO, że Roman i Andrzej "wylądowali" poza parlamentem.
    Ostatnio edytowane przez Viracocha ; 22-10-2007 o 09:47

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Mnie najbardziej cieszy, obok zwycięstwa PO, że Roman i Andrzej "wylądowali" poza parlamentem.
    Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku ;-)

Muflon, a źrodłem jeszcze sypnij, bo nie ma jak dalej to przekazać :-D
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie ych

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Jeszcze dwa dni temu Roman szydził z prognoz wieszczących mu klęskę, i zapraszał na konferencję prezesów firm badających opinie publiczną, ciekawe czy się takowa odbędzie...
    Szkoda ze nie startowały Krasnale i Gamonie
    DAS APARAT

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    No ba, na rodaków za oceanem zawsze można było liczyć
    Na niektorych mozna bylo

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukA Zobacz posta
    Jeszcze dwa dni temu Roman szydził z prognoz wieszczących mu klęskę, i zapraszał na konferencję prezesów firm badających opinie publiczną, ciekawe czy się takowa odbędzie...
    Filipek (nie mysz Konieczki ) niedawno mówił o kilkunastu procentach...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    mysle, ze o elokwentnosci i kulturze ludzi na podstawie kilku wyrwanych z kontekstu fragmentow nie mozesz nic powiedziec.

a to, ze probujesz to robic (nie pierwszy zreszta raz) i jeszcze insynuujesz na tej podstawie dalsze wnioski, swiadczy zle nie tyle o tych, o ktorych wyrazasz opinie, co o Tobie
    Przesadzasz - z kontekstu nie wyrywam - każdy może przewinąć ekran i sprawdzić - a że wybrałem "kwiatki", to dlatego, że szczególnie razi mnie, że skądinąd inteligentni i uzdolnieni ludzie pozwalają sobie na tak ostentacyjne niedbalstwo w formie i treści tu na forum. Świadczy to jednak trochę o braku szacunku dla innych czytających (być może młodszych i z sieci uczących się wzorców zachowań).

Myślę, że wiesz świetnie o czym piszę. Jeśli nie, przejrzyj sobie ponownie swoją własną stronę i porównaj jej styl z tym co "produkujesz" tutaj.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 22-10-2007 o 10:15
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 6 z 22 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów