Strona 5 z 22 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 219

Wątek: Wyniki wyborów + dyskusje polityczne

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[QUOTE=Gotman;

Wystarczy ruszyć głową, żeby dostrzec kilka absurdalnych, nieziemskich i wykluczających się pomysłów.
    Ustawię sobie to na pulpit i odhaczę nożem na ekranie jeśli połowę wykonają sumiennie.

[/QUOTE] to ekranik masz jak w banku czyściutki przez 4 lata, żadna ryska mu nie grozi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Zachodzę w głowę, któraż to partia ma takich elokwentnych a kulturalnych zwolenników...
    Tez cos na temat oszolomow chcialem powiedziec ale mnie ubiegles. Wyglada na to ze mamy ich po obu stronach barykady:wink:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atris Zobacz posta
    Ciekawie przedstawia sie frekwencja w USA.
    wg onet.pl frekwencja w USA wyniosła 89,5%; głosowało 27 918 osób.

To sie nazywa mobilizacja rodakow w "obaleniu" kaczostanu.

Taaaa: http://wiadomosci.onet.pl/1627507,12..._pis,item.html

Szczerze mówiąc coraz bardziej wierze, że w USA poprzez duże dawki środków konserwujących w hamburgerach wypierają ludziom umysły, ale nie wiedziałem, że aż w takim stopniu
    Ostatnio edytowane przez arra ; 22-10-2007 o 06:56

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Mamy demokracje, wolno bylo szczekac Donaldom to i kaczorom nikt nie zabroni...mamy demokracje
    No właśnie, w końcu po dwóch latach mamy demokrację, a z tego co pamiętam to Kaczory ciągle szczekały na opozycję i potem na koalicjantów. Jakoś Donaldów szczekających nie pamiętam, co najwyżej odszczekujących się. No ale każdy słyszy to co chce słyszeć

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atris Zobacz posta
    Ciekawie przedstawia sie frekwencja w USA.
    wg onet.pl frekwencja w USA wyniosła 89,5%; głosowało 27 918 osób.

To sie nazywa mobilizacja rodakow w "obaleniu" kaczostanu.
    Zdecydowana większość naszych rodaków w USA głosowała na PIS. W Irlandii i UK było odwrotnie

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Taaaa: http://wiadomosci.onet.pl/1627507,12..._pis,item.html

Szczerze mówiąc coraz bardziej wierze, że w USA poprzez duże dawki środków konserwujących w hamburgerach wypierają ludziom umysły, ale nie wiedziałem, że aż w takim stopniu
    snowboarder, no i jak głosowałeś? ;-)
    wygląda na to, że raczej musisz się wstydzić światłych rodaków w USA, a nie tych z ciemnogrodu w Polsce. Jeśli mówią w większości po angielsku, to zapewne rozważasz udawanie, że nie mówisz po angielsku :razz:
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Premier powiedzial, ze wygrana PO to wynik "manipulacji" PO, Gazety, NIE, i jakiegos mordercy.
    To powinno byc karalne. Sugerowanie, ze wynik wolnych wyborow jest wynikiem manipulacji.
    Jedyna manipulacja jaka miala wplyw na te wybory, to ich manipulacji spoleczenstwem przez ostatnie dwa lata, szczucie narodu, dzielenie na lepszych i gorszych.

Bez wzgledu jak PO bedzie rzadzic, to dobrze sie stalo, ze ten zakompleksiony kurdupel odchodzi. Chocby dlatego, ze spadnie ilosc wystapien takich jak wczoraj.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Szczerze mówiąc, to nigdy tak naiwny nie byłem, żeby mi coś tak bzdurnego do głowy przyszło
    z doswiadczenia wiem ze nie takie rzeczy ci do glowy przychodza wiec sie nie madruj
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Zachodzę w głowę, któraż to partia ma takich elokwentnych a kulturalnych zwolenników...
    mysle, ze o elokwentnosci i kulturze ludzi na podstawie kilku wyrwanych z kontekstu fragmentow nie mozesz nic powiedziec.

a to, ze probujesz to robic (nie pierwszy zreszta raz) i jeszcze insynuujesz na tej podstawie dalsze wnioski, swiadczy zle nie tyle o tych, o ktorych wyrazasz opinie, co o Tobie
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

"Warszawa to hołota. Prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w Katyniu i Charkowie - krzyczała w kierunku dziennikarzy działaczka PiS podczas wieczoru wyborczego w hotelu Hyatt."

"Tutaj jest warszawka, która nie potrafi nas docenić - wykrzykiwała w kierunku dziennikarzy Anna Rudzka, którą rozzłościły bardzo złe wyniki PiS w Warszawie."

"Wieś nas olała, a Warszawa wykończyła - krzyknął 40-letni działacz w szarym garniturze."

"Czarę goryczy przelała informacja, że do urn poszło połowa młodych między 18 a 20 rokiem życia. - O Boże! Młodzi poszli głosować. To jesteśmy pogrzebani - dodał jego kolega."
    No powiedzcie, nie fajnie takie rzeczy czytać? Aż się chce na tapetę wrzucić

No ba, na rodaków za oceanem zawsze można było liczyć

Strona 5 z 22 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów