Pokaż wyniki od 1 do 10 z 172

Wątek: [MacGyver] Landszafty i inne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Polecam lekturę exifow Sherlocku
    A ja polecam więcej luzu Chyba nie będziesz się upierał, że idealnie dobrałeś przysłonę, no i nawet mimo dużej GO ze dwa zdjęcia przestrzeliłeś z ostrością.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Widziałem gdzieś ostatnio zdjęcia z rajdów kolesi co z tego żyją. I zdjęcia takie były bardzo podobne. Dla mnie w sporcie nie musi być wszystko idealnie bo w tej dziedzinie fotografii po prostu się nie da zrobić tak żeby wszystko było zawsze ok.

Ale ci kolesie muszą robić "bezpieczne" fotki, bo z tego żyją i muszą wrócić z rajdu ze zdjęciami. Radakcja Motoru z pewnością nie rozlicza ich z artyzmu. Amator może sobie pozwolić na wiecej ryzyka, ciekawsze podejście do tematu. Celem amatora powinna być ciekawa fotka, a nie dokumentacja. Jeśli zaryzykuje i się nie uda, to trudno, fotki do kosza, ale za to jak się uda, to spora satysfakcja. W każdym razie ja tak uważam.
    To jest trochę jak różnica między udanym portretem, a zdjęciem do legitymacji.
    Ostatnio edytowane przez fret ; 15-10-2007 o 08:15 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów