foty? no ja tu narazie widze jedną ot zwykłe zdjecie nie bedzie komentarzy czekamy na nastepne
powoli powoli postanowilem ze bede dodawal po jednej dziennie tak abyscie sie nie przemeczali:P
Licze na to, ze wytkniecie mi wszytkie bledy na moich zdjeciach tak abym unikal ich w nastepnych pozdrawiam
Ok, to od początku: co miało być na zdjęciu? Bo jeśli kopuła, to czemu ten budynek z prawej zasłania kawałek kopuły? Jeśli 2 budynki, to tego drugiego jest stanowczo za mało jak na mój gust.
Mi to wygląda jak fotomontaż:
1. Niebo wszędzie identyczne a bardziej doświetlone w okolicy gałęzi
2. Wszędzie według mnie jest mniej więcej ostro na całym kadrze - nie wiem jak to było zrobione
3. Straszne przepalenie na tym białym budynku (cokolwiek to jest) - fotka musiała być "cyknięta" pewnie w południe
@aleks mialo byc troche tego troche tego z przewaga kopuly wiem ze kadr nie rewelacyjny ale od czegos trzeba zaczac
@ aligator16 rzeczywiscie w poludnie ale nic nie montowane troszke pokombinowalem w ps z kontrastem i kolorem ale nic pozatym
A masz bardziej udany kadr? Bo jeśli wiesz, że zamieszczasz "nie rewelacyjny"... to czego oczekujesz?
No to ja pasuję![]()
Wrzucaj zdjęcia w formacie do oglądania, więcej będzie chętnych.
W fotce nr 2 - o co chodzi? Co to jest?