Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: poprawa skuteczności af w 5D

Mieszany widok

Bywalec Awatar pawelloon
    Miasto
    Kraków/Monachium

Domyślnie

według mnie najlepszy AF ma Canon 1D 4.2 mln. "Zapożyczony" z 1V jest do tej pory najlepszym układem AF, nie znam możliwości Marka III ale ostatnio czytalem o jakis problemach i wycofywanej z rynku partii wiec w nowych modelach dalej nie jest różowo....
    Pozdr

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelloon Zobacz posta
    według mnie najlepszy AF ma Canon 1D 4.2 mln. "Zapożyczony" z 1V jest do tej pory najlepszym układem AF, nie znam możliwości Marka III ale ostatnio czytalem o jakis problemach i wycofywanej z rynku partii wiec w nowych modelach dalej nie jest różowo....
    Pozdr
    Pozwolę się z tobą zgodzić, AF diabelnie szybki dodatkowo pucha wypuszcza diabelnie ostre obrazy, miałem przyjemność posiadania tego korpusu AF-servo nie do porównania z 5D, według mnie lepszy od tego w marku II. Jeśli komuś wystarczają 4mln pixli i upoluję sztukę od amatora to korpus bajka mi się tak udało

Pzdr.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelloon Zobacz posta
    Pozdr
    Z dostępnych źródeł wynika, że w 1DmkII/n i 1DsmkII jest taki sam AF jak w 1D czyli ten z EOS-a 1V.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów