Strona 19 z 163 PierwszyPierwszy ... 917181920212969119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tompac Zobacz posta
    zbyt mało wiesz aby wyrażać tak kategoryczne opinie a ja znowu nie mam zamiaru prać ponownie brudów pn i naświetlanie niewtajemniczonym o co chodzi, ten kolega dawno wyczerpał kredyt zaufania - nie tylko mojego.

(....)
    Wiem tyle ile przeczytam, a czytam i nie widzę nic nadzwyczajnego. Uważam że obasmarowywanie kogoś na forum "na zapas" powinno mieć swoje granice. Jestem pewien, że jeśli się tu "zasłuży" to dostanie za swoje.
    Co do Sony to owszem bardzo rozpoznawalna marka i myślę, że jest duża przyszłość przed tym systemem. Tyle że A700 jest puszką bardzo przeciętną, a przeciętnymi wyrobami nie zdobywa się rynku.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-10-2007 o 19:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Tutaj popre Kolekcjonera - moge sie mylis ale w UK to bedzie powodzenie - zreszta duzo A100 widze (najwiecej Canonow). W UK wyznacznikiem dobrego sprzetu (szczegolnie malpek) jest SONY - 80% wszystkich malpek w Londku ot Sony - nawet nie trzeba odruchowo patrzec na aparat (takie jakies male zboczenie mam). Anglicy (99%) kupuja sony (mania Sony oraz iPodow) reszta ludzi kupuje inne firmy - po tym mozna rozpoznac Anglika - ma aparat sony. Czesto jestem (bywalem - ostatnio nie) w Jessopsie i tam w zaleznosci od tego co i ile maja na stanie to wciskaja klientow (ktory nie wie oco biega) - bardzo duzo angoli (widzialem dziesiatki razy) bierze Sony bo to Sony - przy mnie tyle razy widzialem jak jeszcze sprzedawcy "dochecaja" kupujacego. Na Tottencham jest 1 gosciu "rzeczowy" i raz odradzal gosciowi Soniacza a polecil mu za ta kase (gosc chcial ptaszki focic) Canona lub nikona i Sigme - gosciu ze sony to sony i kupil - a szklo (dlugiwe potem dokupi). Moim zdaniem A700 bedzie mial wsziecie - te 12M jest niezlym atutem marketingowym. Angole kochaja megapixele - im wiecej tym lepiej a jak sony ot juz super.

Coś już napisał Awatar tompac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiem tyle ile przeczytam, a czytam i nie widzę nic nadzwyczajnego. Uważam że obasmarowywanie kogoś na forum "na zapas" powinno mieć swoje granice. Jestem pewien, że jeśli się tu "zasłuży" to dostanie za swoje.
    Dlatego Twoja opinia zawsze bedzie 'niedoskonała', pomijam fakt, że perspektywa admina z założenia musi być inna.

Tyle że A700 jest puszką bardzo przeciętną, a przeciętnymi wyrobami nie zdobywa się rynku.
    Znowu posiadając ograniczone informacje wyciągasz kategoryczne wnioski, i pomyśleć że to wynik paru JPGów
    Od najbliższego poniedziałku aparat powinien być w sklepach, sam mam zamiar rozdziewiczyć moją siedemsetkę w piątek, nie sadze aby miała mnie zawieść, skoro do tej pory starcza mi 6MPx czy AS do 2,5-3,0 EV z 7D.
    innowierca

-----------------------
    www.autofocus.pl
    -----------------------

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dlatego Twoja opinia zawsze bedzie 'niedoskonała', pomijam fakt, że perspektywa admina z założenia musi być inna.(....)
    A to ty jesteś adminem tego forum Czy coś się zmieniło? Niech mnie ktoś oświeci!
    I jeszcze raz zacytuję sam siebie: "Uważam że obsmarowywanie kogoś na forum "na zapas" powinno mieć swoje granice."

(.....)
    Znowu posiadając ograniczone informacje wyciągasz kategoryczne wnioski, i pomyśleć że to wynik paru JPGów
    Od najbliższego poniedziałku aparat powinien być w sklepach, sam mam zamiar rozdziewiczyć moją siedemsetkę w piątek, nie sadze aby miała mnie zawieść, skoro do tej pory starcza mi 6MPx czy AS do 2,5-3,0 EV z 7D.
    Cieszę się że Tobie wystarcza A700 ale są tacy których, nie zachwyca. I nie piszę tu o żadnych JPG-a (co zdajsie sugerowałeś) tylko o możliwościach tej puszki na tle konkurencji, które IMO są dość przeciętne.
    I proszę - przestań używać argumentów "ad personam", a zacznij "ad rem".
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-10-2007 o 13:41
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

A to ty jesteś adminem tego forum Czy coś się zmieniło? Niech mnie ktoś oświeci!
    albo trzeba czytać ze zrozumieniem albo nie ograniczać się tylko do CB

Cieszę się że Tobie wystarcza A700 ale są tacy których, nie zachwyca.
    wiesz, mnie jest w stanie zachwycić zdecydowanie mniej, wole się martwić brakiem pomysłu na zdjecie niżkolejnego niezbednego (zadawaljacego) fiuczera w apracie .
    innowierca

-----------------------
    www.autofocus.pl
    -----------------------

Początki nałogu

Domyślnie

albo trzeba czytać ze zrozumieniem albo nie ograniczać się tylko do CB
    .
    Wiesz Tompac- pilnuj swoich interesow na swoim forum! Bo to paskudnie wyglada jak opieprzasz faceta na CB, za przewinienia z forum KM. Wg mnie facet niczego nie narozrabial. Watek jak watek i tyle. Jakich wiele.
    Czegos nie rozumiesz? Ty? Nie wierze!
    Czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Wg mnie facet niczego nie narozrabial. Watek jak watek i tyle.
    według Ciebie nie, ale administracji tego forum (i nie tylko tego) wystarczająco aby nie pozwolić mu na powrót pod żadną postacią.
    innowierca

-----------------------
    www.autofocus.pl
    -----------------------

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

jesli to faktycznie jest pn to ja tu nie widze zadnego tematu do debaty czy banowac, tylko ewentualnie na ile lat naprzod. i to za dokonania na tym forum nie na innym

z innej beczki - jesli dobrze pamietam ostatnio Dynax 7D bil na glowe calego Canona. to juz nagle Canon okazal sie lepszy?
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    jesli to faktycznie jest pn to ja tu nie widze zadnego tematu do debaty czy banowac, tylko ewentualnie na ile lat naprzod. i to za dokonania na tym forum nie na innym

z innej beczki - jesli dobrze pamietam ostatnio Dynax 7D bil na glowe calego Canona. to juz nagle Canon okazal sie lepszy?
    Nie wiem czy i czym ten Dynax bił na głowę canona, bo miałem z nim bardzo krótki kontakt ale na pewno nie obsługą. Ba nie miałem w ręku bardziej nieintuicyjnego w obsłudze aparatu. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia ale obrazuje jak bardzo są to indywidualne kwestie.

Co do banowania to co jeśli to nie pn??
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Nie wiem czy i czym ten Dynax bił na głowę canona,
    akustyk odniósł się do postwawy pn'a z poprzedniego wcielenia.

Co do banowania to co jeśli to nie pn??
    mógłbym tu przytoczyc pare 'dowodów' że to pn, ale po co mam mu życie ułatwiac? niby sie stara kamuflować ale ciągle robi to nieudolnie.
    innowierca

-----------------------
    www.autofocus.pl
    -----------------------

Strona 19 z 163 PierwszyPierwszy ... 917181920212969119 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów