Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

a co sądzicie o drukarce epson Stylus Photo R285...może ktoś z Was jej używa?

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brzoza_tb Zobacz posta
    a co sądzicie o drukarce epson Stylus Photo R285...może ktoś z Was jej używa?
    Tak, ja ją mam od kilku dni. Jakość drukowanych zdjęć cudowna. Ale po wydrukowaniu dwóch zdjęć 13x18 i 100 stron zwykłego tekstu wskaźnik poziomu czarnego tuszu spadł na maxa. Pozostało jakieś 25%. WTF??!!
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Domyślnie a ja wybrałem Epsona...

Mam model R360 (to R265 tylko ze slotem na karty pamięci wyświetlaczem itp.) Wydruki A4 - miodzio. Co lepsze, Epson nie grymasi co do jakości papieru. Teraz drukuję na papierach A4 (Glossy 240g) zakupionymi w... Lidlu :-) za niecałe 5 funtów za 50 arkuszy, poza tym, na ebay kupiłem cartridże z chipami i tusze za grosze. Wydruk świetnej jakości, a jego koszt za 1 sztukę A4 kosztuje mnie ok. 30 pensów (ok. 1,50zł). Kocham mojego Epsona... W dziedzinie druku na kolorowych plujkach Epson nie ma sobie równych...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    Tak, ja ją mam od kilku dni. Jakość drukowanych zdjęć cudowna. Ale po wydrukowaniu dwóch zdjęć 13x18 i 100 stron zwykłego tekstu wskaźnik poziomu czarnego tuszu spadł na maxa. Pozostało jakieś 25%. WTF??!!
    Faktycznie trochę lipa, że tak szybko ubywa tuszu ale dobrze, że chociaż można wymieniać każdy tusz oddzielnie. Napisałeś, że jakość zdjęć jest cudowna więc chyba też kupię tą drukarkę.

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    Sergi a jakie masz wrażenia na temat tej drukarki po tych paru miesiącach drukowania?

Uprawnienia umieszczania postów