Strona 5 z 78 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Polecam IP 4300. Niedawno ją nabyłem. Najlepsze odwzorowanie barw wychodz na papierze Canona. Drukowałem na Emtecu, ale co Canon to Canon. Muszę jeszcze spróbować na Ilfordzie;-)

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Tak sobie przeglądałem i jestem ciekaw jak się mają IX4000 lub wyższe modele. Czy za tą cenę dostanę wydruki naprawdę wysokiej jakości?
    I tak z ciekawości przeglądałem sobie papiery i jakoś nie widzę formatu 15x21 czyżby trudno znaleźć taki format?

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Ten format w zasadzie "zrobisz" sobie z A4. Niestety innego wyjscia nie ma.
    13x18 w swojej ofercie maja np. HP, Canon, czy tez Verbatim, ale ten ostatni tylko w wersji dwustronnej (mat/blysk).

Question Jaka najlepsza drukarka do zdjęć w formacie A3?

Witam! Jak w tytule. Szukam i szukam i zdania są podzielone. W zasadzie na placu boju widzę tylko Canona, HP i Epsona. Od zygoty pracowałem na laserówkach a atramentówki traktowałem jako studnie bez dna. A teraz wiem że wydruki z nowych atramentówek porównywalne są z odbitkami z minilabów. Więc może jakieś sugestie? Jakość wydruków oraz ich trwałość ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie, ze szczególnym uwzględnieniem zdjęć czarno białych. Ekonomiczność też jest istotna, jednak nie będę kupował zamienników. Będę wdzięczny za jakąś pomoc i zgóry dziękuję :-)

sv
    Guest

Domyślnie

Hp 9180

Bywalec

Domyślnie

R1800 lub R2400

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A ja nie chce zakładac nowego wątku więc zapytam czy warto drukowac zdjęcia na drukarce HP deskjet 3845?
    Posiadam taką w domu ale nie wiem czy kupowac tusz fotograficzny i papier czy poprstu warto czy nie ?

A jak warto to jaki papier najlepeij kupić?
    Ostatnio edytowane przez pmagdalena ; 31-08-2007 o 20:42

Dopiero zaczyna Awatar flyxray
    Miasto
    london

Domyślnie

ja mam epsona i na zadna inna bym sie nie zamienil
    a jakosc - rewelacja lepsza niz z labu !

jak masz czas to mozesz wpasc i porownac wydruki - mieszkam w londynie
    pozdrawiam

Domyślnie

Miałem w Polsce EPSONA Stylus Pro 7000 formatu A1. Byłem zadowolony z jakości wydruków, natomiast był zbyt tuszożerny. Nie wiem jak z nowszymi modelami. Możesz mi napisać jakigo modelu konkretnie używasz flyxray i jaki jest przeciętny koszt wydruku A3? Aha! Czy Twój Epson ma jakieś specjalne wymagania co do papieru żeby był w stanie utrzymać wysoką jakość druku zdjęć? Czekam niecierpliwie na odpowiedź i pewnie skorzystam z zaproszenia

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Witam
    Używa ktoś może Epsona 1400?
    Wydaje się bardzo ciekawym produktem, z wyjątkowo korzystnym stosunkiem ceny do jakości. W Polsce ok. 1400 brutto. A tu znalazłem review http://www.photo-i.co.uk/Reviews/int...00/Page_1.html
    Chętnie bym ją kupił, zwłaszcza że można podłączyć ciągłe zasilanie. Czy ktoś ją wypróbował i może podzielić się wrażeniami?
    Pozdrawiam

Strona 5 z 78 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów