Strona 20 z 21 PierwszyPierwszy ... 1018192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 203

Wątek: Jednak Canon 5D.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Metus Zobacz posta
    ....Na "pośrednich" i "tymczasowych" naprawdę sporo kasy niepotrzebnie się traci.. wiem coś o tym.
    dokałdnie sie z Tobą zgadzam, dlatego z 350d chcę wejść w 5d, rezygnując z 20d/30d zastanawiam się tylko czy 5d będzie dobrze działać z Tokiną m.in. w temacie pewności AF ,no i mniejszego mydła niż w 350d
    .... póżniej oczywiście elka

sorrki jeśli nie trafiłem w wątek
    początkujący jezzdem, a wyszukiwarki oczywiście używam, ale nie trafiłem na "mezalians 5d + tokina" :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

hmm w takim razie źle Cię zrozumiałem. myślałem, że nie masz zadnej puszki i chcesz najpierw kupic 350D a potem dozbierać do 5D ;]

Niestety a może i stety nie miałem tokiny więc Ci nie odpowiem na to pytanie.
    pozdrawiam
    Metus

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Miałem bardzo krótko tą tokinę. Świetna w analogu ale w cyfrze (20D - do niego wpinałem) tragedia. Praktycznie pełna dziura bezużyteczna. Nie polecam.
    W 5D to wolę nawet nie myśleć co się będzie działo.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Podobnie jak Kolekcjoner, używałem tej Tokinki z analogiem i rewelacyjnie się spisywała. Po zakupie 30D, Tokinki szybciutko musiałem się pozbyć, bo już niestety przestała być rewelacyjna (nie tylko na pełnej dziurze).

Z 5D niestety Tokiny nie używałem, bo ja czekam na 3D...

Domyślnie

Bardzo spodobał mi sie ten wątek i próby udowodnienia przez uzytkowników wyzszosi 5d (we wszystkim) nad 20d - chyba nie wyszło 40d rulez!

Domyślnie

P.S BARDZO fajne porównanko zdjęć z canona 5d i dwóch komapktów samsunga pro815 i sony r1

http://www.e-fotografija.si/templates/?a=455&z=1&page=5

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

musisz tak wszędzie trolować? widzę że już zabrakło nowych postów więc zaśmiecasz stare wklejając te same linki i rzucając hasła chwalące ów wątek. podnieca Cię to?
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Domyślnie

hehe widze ze tym linkiem trafilem w czuły punkt włascicieli piątek
    schabu jak ci przeszkadza to co pisze to nie czytaj Albo naucz się dyskutować - jesteś na forum.

Zablokowany

Domyślnie

Wiadomo, że EOS 5D w porównaniu do kompaktu wygrywa na całej lini. Jeżeli nie wiesz dlaczego, a całe swoje zdanie opierasz na zdjęciach pokazanych przez kogoś w internecie to powiem jedno - trzeba się było w szkole fizyki uczyć! :P
    Ostatnio edytowane przez asdfasfd ; 07-10-2007 o 17:45

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    musisz tak wszędzie trolować? widzę że już zabrakło nowych postów więc zaśmiecasz stare wklejając te same linki i rzucając hasła chwalące ów wątek. podnieca Cię to?
    ludzie maja manie nabijania sobie postow :-) najlepiej byloby zlikwidowac statystyki bo i po co komu one... w ostatnim czasie na forum niczym grzybow w lesie zrodzilo sie pare oryginalnych prawdziwkow

Strona 20 z 21 PierwszyPierwszy ... 1018192021 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów