Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Polskie Menu w 350D

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie Polskie Menu w 350D

Witam!

Intersuje mnie czy na stronie Canona jest oprogramowanie take jakie jak canon udostepnił do 400d chodzi mi aszczególnie o polskie menu w aparacie 350D czy macie jakies info.
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie póki co nie ma.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

ciekawe czy canon wogóle zamierza takie coś wprowadzić......Wsoomie kilka dupereli mogli by dodać....
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Bardzo przydało by sie w 350D polskie menu bo niekturzy maja problemy z angielskim czy niemieckim itp. Mam nadzieje ze Canon sie zlituje dla posiadaczy 350D i da polskie menu (Zaniedługo mam nadzieje)
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Coś już napisał
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielo_18 Zobacz posta
    Bardzo przydało by sie w 350D polskie menu bo niekturzy maja problemy z angielskim czy niemieckim itp.
    Widać, że z rodzimym też.

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.
    Wiesz to trochę nie tak. Wszystkie nowe puszki mają już polskie menu więc o olewaniu trudno tu mówić - zwłaszcza, że języków trochę na świecie jest. 350-tka jest już dość wiekowa więc może już nie być żadnego upgrade'u. Po za tym należy odróżnić Canon Polska od Canon Inc.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    I tak niezle. Zgodnie z duchem marketingu powinni odpisac "Polskie menu dostepne jest w aparatach 40D i 400D, serdecznie zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta."
    Czyli "jesli chcesz miec polskie menu to kup nowy aparat, po co ci przestarzaly, nie updejtowany zlom? " .

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu
    Problem polega na tym, że 350D nadal jest w ofercie.
    http://www.canon.com/eos-d/index.html
    Kapitan Wagner

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów