Witam!
Intersuje mnie czy na stronie Canona jest oprogramowanie take jakie jak canon udostepnił do 400d chodzi mi aszczególnie o polskie menu w aparacie 350D czy macie jakies info.
Witam!
Intersuje mnie czy na stronie Canona jest oprogramowanie take jakie jak canon udostepnił do 400d chodzi mi aszczególnie o polskie menu w aparacie 350D czy macie jakies info.
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
Nie póki co nie ma.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ciekawe czy canon wogóle zamierza takie coś wprowadzić......Wsoomie kilka dupereli mogli by dodać....
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
Bardzo przydało by sie w 350D polskie menu bo niekturzy maja problemy z angielskim czy niemieckim itp. Mam nadzieje ze Canon sie zlituje dla posiadaczy 350D i da polskie menu (Zaniedługo mam nadzieje)
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.
Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.
a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu![]()
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Problem polega na tym, że 350D nadal jest w ofercie.
http://www.canon.com/eos-d/index.html
Kapitan Wagner