To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Ja się potwierdzam z przyjazdem, nie wiem tylko czy w ilości osób jednej czy dwóch. Ponocuję sobie u kumpla, przyjadę prawdopodobnie w piątek wieczorem, ale ujawnię się w sobotę. Gdzie grupa będzie w sobotę raniutko? (koło 12 znaczy się (-: )
Nie znam Krakowa, toteż nawet nie wiem gdzie powyższe lokale są usytuowane. Mając adresy jakoś sobie znajdę na mapce.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
a co w piątek i kto w piatek..?? w sobote robie śluba, ale piatek i niedziela bedzie dla nas...![]()
Trochę zwlekałem z wpisaniem się na listę, ale ważyły się losy mojego wyjazdu i niestety z przyczyn osobisto-rodzinnych nie będę mógł się zjawić :-(
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
A. Termin przyjazdu, ilośc noclegów, miejsce noclegu
1. thorin - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
2. eternus - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
3. avadra - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
4. gonzo44 - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
5. arturs + żona - 6,7 październik - nocleg w nawojce - pokój 2 osobowy z łazienką..
6. GRZECHU + Ania + Mirek - 6,7 październik - nocleg w Nawojce - pokój 3 osobowy
7. Orzeh + Marta 5, 6, 7, nocleg na własną rękę
8. Strebor + 2 osóbki 6,7 nocleg na własną ręke
Za minkiem, moze podajcie jakieś adresy dla "obcokrajowców" będzie to ułatwienie i przyłączam się do prośby o ustalenie jakiegoś przyblizonego planu godzinowego coby było wiadomo jak zaplanowac czasowo przeprawe przez Krak.
Ostatnio edytowane przez Strebor ; 05-09-2007 o 11:45
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Planu godzinowego nie ma bo nawet nie ma jeszcze pomysłów na wypełnienie czasu.
Ja zacznę:
SOBOTA
10:00 Spotkanie na placu mariackim (http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=5...&t=k&z=18&om=1)
Zapoznanie się z ludźmi przy porannej kawce.