Może panorama miasta połączona ze spacerem na kopiec Krakusa? Ale to by zależało od pogody. Co do dnia to można by jeszcze odwiedzić fabrykę Oskara Schindlera na Zabłociu (http://www.fabrykaschindlera.pl/Schindler20.jpg). Tam teraz jest muzeum.
Znowu mnie troche nie było, jutro dzwonię do Nawojki w sprawie noclegów reszta nie wpisanych kanonierów załatwia sobie nocleg na własną rękę![]()
Uprzątnijmy trochę:
Piątek:
Godziny popołudniowe, wieczorne: wyjście do knajpy połączone z onanizacją i nocnym foceniem. Knajpy załatwiać nie trzeba, pewnie będzie około 10-15stu osób więc jakoś się bedziemy musieli pomieścić
Sobota:
11:00 pod Mariackim - tradycyjnie, zapoznanie się i czekanie na spóźnialskich
12:00 Podział na dwie grupy:
- "Drużyna A" uzbrojona w teleobiektywy wyjedzie na Balice. (Spotting) *
- "Brygada RR" wyposażona w wszelakiej maści zorki, canonety i mamiye wyjdzie na Kazimierz. (Streetphoto na targu i w okolicach) [Tak, Panowie dzięki doświadczeniom z zeszłego roku już wiemy że o 6 rano na kazimierzu to nawet tzw. "mewki" się nie spotka, tylko bandę szaleńców z aparatami]
16:00 Wspólny obiad w "gruzińskim chaczapuri" **
17:00 Wymarsz na Wawel i przejście przez bardziej znane zakątki Krakowa
20:00 Spotkanie na wieczornym piwku w Klubie Indygo **
Niedziela
11:00 Poranna Kawa
12:00 Wymarsz do Fabryki Schindlera ***
16:00 Dla chętnych wystawa World Press Photo w Bunkrze Sztuki
17:00 Powolne rozjeżdzanie się do domów.
W razie problemów ze znalezieniem sie upubliczniam swój numer telefonu
thorin - 502 891 195
* Potrzebowałbym pomocy kogoś kto już focił na balicach, przy organizacji Spottingu, czy jest taka możliwość, czy są jakieś koszta, czy da się wejść większa grupą itd, Panowie wspomóżcie, robimy to że się tak wyrażę "Pro publico bono"
**Gonzo44, Canis_Lupus potrzebuje waszej pomocy, trzeba byłoby zarezerwowac Indygo na sobotnie spotkanie, oraz chaczapuri w sobotę na godzinę 16 o ile jest taka możliwość.
***Canis, to się da obfocić w niedzielę? otwarte to już jest ?
Ostatnio edytowane przez thorin ; 08-09-2007 o 21:17
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
AD ** - Biorę na siebie Indygo
AD *** - Dowiem się, Jak nie to może mi się uda cos załatwić.
mi sie plan podoba i oczywiście wyruszam razem z Brygadą RR
Na teren lotniska raczej się wejść nie uda (chyba że jest tu ktoś z "dobrymi wejściami", chętnie poznam ;-) ) - natomiast spokojnie można focić starty i lądowania z kilku miejsc. Opis znajdziecie tutaj:
http://www.epkkspotters.com/?a=s2
Zerknijcie też tu:
http://www.miplo.pl/index.php?c=523
wpisałem tam sześć miejsc na około Balic.
Ja niestety na zlot raczej nie dam rady dotrzeć, ale życzę udanych łowów!
Kupa złomu i Lightroom
Dzieki wielkie drrrl !
Prośba do Krakusów, lepiej znacie tamte tereny, macie dobre tele (do was pije Paz i Kubaman) jesteście w stanie to zorganizować ?
Ja zanabyłem niedawno fajne szerokie szkło, zamierzam odkurzyć stara 600tke włożyć do srodka PAN F50 lub jakąś inną deltę i poszwendać się z Brygadą RR po kazimierzu.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
AD *
Jeżeli tylko pogoda dopisze i będzie paru chętnych mogę się tego podjąć.
Indygo zarezerwowane. Do 20 musimy sie pojawić bo rezerwacja przepadnie.
A. Termin przyjazdu, ilośc noclegów, miejsce noclegu
1. thorin - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
2. eternus - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
3. avadra - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
4. gonzo44 - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
5. arturs + żona - 6,7 październik - nocleg w nawojce - pokój 2 osobowy z łazienką..
6. GRZECHU + Ania + Mirek - 6,7 październik - nocleg w Nawojce - pokój 3 osobowy
7. Orzeh + Marta 5, 6, 7, nocleg na własną rękę
8. Strebor + 2 osóbki 6,7 nocleg na własną ręke
9. Radzio 5, 6,7 nie trzeba noclegu
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski