Tak jak w temacie, proponuję spotkanie w Trójmieście w najbliższy weekend. Możemy też pomyśleć o jakieś wyprawie poza nasze trzy miasta.
Tak jak w temacie, proponuję spotkanie w Trójmieście w najbliższy weekend. Możemy też pomyśleć o jakieś wyprawie poza nasze trzy miasta.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Ja bym się wstępnie pisał, razem z "małżowinką".
EOS 90D (w sumie)
Fajnie, powoli się rozkręcamy....jutro zadzwonię do Earlgreya i Fotofila. Pytanie pozostaje tylko jedno, gdzie się umawiamy.
Masz może jakieś pomysły?
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Jestem ZA!
Proponuję żebyśmy ustalili jeszcze dzisiaj gdzie. Należy wziąć pod uwagę, że we wszystkich "atrakcyjnych turystycznie" miejscach będą tłumy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A może na morze?
Tramwajem wodnym na Hel z Gdańska lub z Gdyni? Może być takia rodzinna wyprawa.
www.trojmiasto.pl/komunikacja/tramwajwodny.phtml
www.zkmgdynia.pl/index1.php?action=12
??? Tylko chyba jak najwcześniej rozpoczecie!?
Oczywiście to propozycja. ja jestem przygotowany na każdą ewentualność. Nawet na "Ptasi Raj" o 5 rano ( i tu Fotofil na przewodnika):-P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Może jakaś wyprawka rowerowa? (rzucam różne pomysły bo im więcej tym może coś klarownego wyjść) taka mała "burza mózgów"
Ostatnio edytowane przez januszP. ; 16-08-2007 o 06:56 Powód: Automerged Doublepost
Rzeczywiscie - nalozenie sie wakacji, dlugiego weekendu i dobrej pogody spowoduje, ze wszedzie beda tłumy.Trzeba wybrać mniej chodliwe ścieżki - podaję pod rozwagę taki scenariusz: rozpocząc w Nowym Porcie, dojśc do latarni, przeprawić się promem, zaliczyc twierdzę Wisłoujście, pójsć w okolice Portu Pólnocnego, może Westerplatte... wracając zahaczyć można o most wantowy... Scenariusz do przedyskutowania i rozszerzenia![]()
EOS 90D (w sumie)
Pomysł całkiem fajny tylko trochę już eksploatowany w przeszłości. Nie mniej jeśli większość będzie chciała z niego skorzystać dostosuję się.
Proponuję coś innego, Trójmiejski Park Krajobrazowy przejście od Złotej Karczmy do Oliwy. Problemem jest transport oraz raczej trudne warunki w zakresie światła.
Może jeszcze coś kolejowego albo złomowiska kutrów, tyle, że nie wiem gdzie to jest dokładnie.
Musimy jeszcze tylko ustalić porę dnia, musi to być wcześnie rano albo pod wieczór. W moim przypadku odpada sobota wieczorem.
cześć Mac (i inni również - oczywiście!)
Trójmiejski Park Krajobrazowy jest relaksowo fantastycznym miejscem. Fotograficznie to chyba proponowana przez Ciebie meta. Uściślił bym -Dolina Radości (z możliwością "zboczenia" później -Park Oliwski, może ZOO (wzorem Silesianów)
Początek może być z Niedźwiednika. (na samej górze przy parkingu jest wejście na szlaki. A szlaki są piękne! Często je depczę!![]()
Hej i ja bym się wybrał na plenerek
moja propozycja to:
spotykamy się na parkingu przy Kuźni Wodnej wyruszamy obok Dworu Oliwskiego i dalej Doliną Czystej Wody lasami do Doliny Radości skąd wracamy sobie wzdłuż potoku Oliwskiego do punktu wyjściai myślę że najlepiej spotkać się tam rankiem
ale gdyby nie to się dostosuję![]()
mi pasuje sobota i niedzielaznalazłem jeszcze coś takiego Kamienna twarz http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=9689
i muszę się przyznać że tam jeszcze nigdy nie trafiłem![]()