Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Zmiana 400d na 30d czy warto??

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Uwazam, ze nie jest to dobry czas na wymiane czegokolwiek, no z wyjatkiem optyki. Bo 40d jeszcze nie wprowadzony do obrotu i nie testowany. Wymiana 400d na 30d to krok w tyl, z powodu techniki idacej na przod. Wedlug mnie z wymiana korpusu warto poczekac do nowego roku. A najlepiej bedzie jak zajmiesz sie optyka, zreszta jak juz slusznie wspomnialo kilku przed-pisarzy To tak jakbys wymienial silnik w samochodzie, a opona wciaz dziurawa Nie zajedziesz daleko:P
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 31-08-2007 o 09:48

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Koziegłowy k.Poznania

Domyślnie

Czy zwróciliście uwagę jak zmniejszyła się różnica w cenach nowych body między 400D a 30D (po premierze 40D)?
    400D - nadal trzyma cenę 2400-2600zł
    30D - cena spadła poniżej 3000zł (zdarzają się nowe egzemplarze nawet po 2700zł).

Jeśli ktoś stoi przed wyborem 400D vs 30D, to nie powinien mieć problemu z decyzją... 8)

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Wymiana 400d na 30d to krok w tyl, z powodu techniki idacej na przod. Wedlug mnie z wymiana korpusu warto poczekac do nowego roku.
    krok w tyl?? brzmi to tak jakby 400d przewyzszalo 30ke... to nie ta liga! jezeli kogos nie stac na nowego 40d to kapitalna okazja kupic teraz trzydiestke, ceny na alllegro sa naprawde zachecajace :-) nie patrz na megapiksele i odkurzacz, patrz na ergonomie i to co ten aparat z soba niesie... ja przechodzilem z 350d na 30d i nie zaluje tej decyzji a kupowalem 30ke po duzo wyzszej cenie...

edit. zamiast tej sigmy chyba lepiej bys sie wstrzelil w tamrona... ale niech Ci wszystko dobrze sluzy!

Uprawnienia umieszczania postów