Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Kościół a lampa na M.

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fanfoto Zobacz posta
    ..po pierwsze nie wiem, jak się wrzuca fotki na forum, a po drugie nie ma się czym chwalić, powiem tylko tyle, że ci goście od sportu już więcej z moich uslug nie skorzystali i się im nie dziwię. No, ale za miesiąc, max. za dwa przesiadam się na 5D lub 5D mark II, jeżeli wyjdzie i problem z głowy. Poza tym z moich obserwacji wynika , że iso 1600 w 5D to mniej więcej jakościowo iso 400 w 20/30 D pod względem szumów. Wczoraj jeden ze znajomych fotografów powiedzial, że "canony 350/400/ 20/ 30/ 40 D to fotograficzne buble nie mające nic wspólnego z profi fotografią" - ja przećwiczyłem to na swojej skórze i w całości potwierdzam. Innym dramatycznym tematem jest AF w tych puszkach - ale to temat na inną okazję...
    zdrowo musi miec przesuniete klepki ten twoj znajomy jesli 20d i 30d to buble chyba ze "kupcia" pieniedzmi i sie pastwi nad innymi co nie maja 1 nek
    ja zawsze myslalem ze to od fotografa zalezy jak bedzie wygladalo zdjecie a nie tylko od sprzetua jesli chodzi o szum to pamietajcie wszyscy ze monitory LCD pokazuja wiekszy poziom szumow , najlepiej na papier i gra

ja dzis naprzyklad mialem pokaz

http://magdaturkel.com/galeria/Beauty/

looknijcie i wiecie czym robi?? 350d + canon 50 1,4
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 24-08-2007 o 22:16
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Uprawnienia umieszczania postów