Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Krzysiek pewnie też.
    Tylko co tu się chwalić, że macie popsute aparaty

BTW, gdzie ta wyprzedaż starych, zużytych, przestarzałych technologicznie DsII? Bo kupiłbym jednego na miejsce jednej 5tki...

jak tak dalej pójdzie, to niedługo zdążę zużyć ten zepsuty aparat :-) zrobiłem już 18.000 fotek i af u mnie działa. nawet nie mam podstawy, żeby odesłać tego złoma canonowi i wymienić na 1ds mk III :-)

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    jak tak dalej pójdzie, to niedługo zdążę zużyć ten zepsuty aparat :-) zrobiłem już 18.000 fotek i af u mnie działa. nawet nie mam podstawy, żeby odesłać tego złoma canonowi i wymienić na 1ds mk III :-)
    Nie znasz sie Na forum nikona zepsuty AF w 1dmkIII jest faktem i tam sie rynek omawia bez tego modelu bo nie zostal naprawiony jeszcze

Napisalem tez ze 3 uzytkownikow z tym aparatem to jest tylko na CB no ale niestety nie otrzymalem odpowiedzi w zwiazku z zamknieciem watku. Acha tenze sam uzytkownik twierdzi ze 1dsMkII sprzedawal sie sporadycznie i ze to sa dane ktore z latwoscia znajde na necie. Niestety cienas ze mnie straszny bo nie znalazlem zadnych liczbowych wykresow wskazujacych na te prawidlowosc. Ponadro 1dsMkIII nikt nie kupi bo jak juz mialby wydac tyle kasy to wszedlby w MF. To tyle nowosci z forum nikona od uzytkownika Sailor
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Co nie pelnie te informacje, ja znam 2 kolejnych posiadaczy Mk III

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    Co nie pelnie te informacje, ja znam 2 kolejnych posiadaczy Mk III

oczywiście, że to bzdura; myślę, że ta liczba jest znacznie wyższa (pewnie koło 100).

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    oczywiście, że to bzdura; myślę, że ta liczba jest znacznie wyższa (pewnie koło 100).
    Ba, ja już wiem o jednym któremu obudowa pękła po upadku z pól metra na parkiet...

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    Ba, ja już wiem o jednym któremu obudowa pękła po upadku z pól metra na parkiet...

magnez tak ma :-)

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    Upsss, no sie z pewnością koleś ucieszył.....

Uprawnienia umieszczania postów