Strona 102 z 203 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 011 do 1 020 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja na konferencji Canona dowiedzialem sie od przedstawiciela Canona Roberta Woźniaka ze 1DMkIII sprzedano juz kilkadziesiat w Polsce ale zamowien maja na sporo wiecej, niestety dostaja kilka/kilkanascie sztuk na miesiac max. Troche lepsze zrodlo tego typu informacji niz anonim Sailor na forum Nikona
    No i to ma sens i wyglada w miare realnie. Kilkadziesiat z oficjalnego zrodla ... drugie tyle z alternatywnych i robi sie mniej wiecej te 100 o ktorych mowil sven.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    No i to ma sens i wyglada w miare realnie. Kilkadziesiat z oficjalnego zrodla ... drugie tyle z alternatywnych i robi sie mniej wiecej te 100 o ktorych mowil sven.
    W każdym razie walczyłeś dzielnie . Co do liczb to ludzie szafują nimi bez umiaru. Zwłaszcza że pewne rzeczy trudno łatwo zweryfikować ze wzgledu na brak jakichkolwiek statystyk. Większość firm nie podaje oficjalnie wielkości sprzedaży na danym rynku. Myślę że tego 1DIII sprzedało by sie znacznie wiecej gdyby był dostępny. Sam znam dwie osoby, które chcą kupić i nie ma.
    Co do AF-a to dla niektórych rzeczywiście stało się to faktem. Ale tak to już jest że nawet największa bzdura powtarzana często i przez wiele osób staje się faktem :rolleyes:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    [...] Co do AF-a to dla niektórych rzeczywiście stało się to faktem. Ale tak to już jest że nawet największa bzdura powtarzana często i przez wiele osób staje się faktem :rolleyes:.
    Na stronie wislakrakow.com jest galeria z sobotniego meczu - czyli foty robione 'w boju', nie testy. O dziwo - ostre jak zyleta :wink:

1D Mark III + (prawdopodobnie) EF 400mm F2.8L

Ladnie to wyglada...
    5D

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    Na stronie wislakrakow.com jest galeria z sobotniego meczu - czyli foty robione 'w boju', nie testy. O dziwo - ostre jak zyleta :wink:

1D Mark III + (prawdopodobnie) EF 400mm F2.8L

Ladnie to wyglada...
    Foty naprawdę niezłe.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    wg. EXIF zdecydowanie 400/2,8

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Miło pooglądać .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Te zdjecia pokazuja, ze do tego typu fotografii, to jest super combo - 1D MkIII +400L.

Piekny zestaw, piekne zdjecia i OT piekny mecz (z krakowskiego punktu widzenia oczywiscie... ;-) )
    5D

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tu też są zdjęcia z 1D MkIII. Tylko trochę inna dyscyplina...

http://sportphotos.pl/thumbnails.php?album=35
    Canon 1D MarkIII i kilku ulubieńców: 400/2.8 IS + 135/2.0 + 35/1.4 + ...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ligus Zobacz posta
    Tu też są zdjęcia z 1D MkIII. Tylko trochę inna dyscyplina...

http://sportphotos.pl/thumbnails.php?album=35
    Zastanawiam sie, czy Was aby trochę nie ponosi. Na tych zdjęciach nic nie widać. Zmierzam do tego, że nie dość, że to miniaturki, to jeszcze dość podle przygotowane. Śmiem twierdzić, że ten sam efekt uzyskam d70 i ciemnym zoomem. A chyba chodziło o pokazanie możliwości puchy a nie pochwalenie się nową zabawką.
    Jarek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Zastanawiam sie, czy Was aby trochę nie ponosi. Na tych zdjęciach nic nie widać. Zmierzam do tego, że nie dość, że to miniaturki, to jeszcze dość podle przygotowane. Śmiem twierdzić, że ten sam efekt uzyskam d70 i ciemnym zoomem. A chyba chodziło o pokazanie możliwości puchy a nie pochwalenie się nową zabawką.
    Klinknij na miniaturke...
    Canon 1D MarkIII i kilku ulubieńców: 400/2.8 IS + 135/2.0 + 35/1.4 + ...

Strona 102 z 203 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów