Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A nowy Ds III będzie miał nawet polskie menu. I ja się pytam: czy opłacało się to robić dla tych 5 potencjalnych użytkowników?
    Nie, Jarek, polskie menu jest tez w 1DMkIII, nie ma tylko CD z oprogramowaniem. A swoją drogą to zabawne, ze ciagle jest tego tak malo, a jak tak dalej pojdzie, to zdaza wyrzucic nowe 5D i Canon sam zje jedno ze swoich dziel. Juz teraz nikon czesc ludzi odciagnie tym D3. No, moze teraz to nienajlepsze slowo, bo pewnie z pol roku trzeba bedzie zaczekac. Ale wtedy bedzie juz pewnie Nka MarkaIII...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    za kilka lat 1DMkIII bedzie chodzil za duze pieniadze jako special edition, exclusiv, w sumie tylko 10 egzemplarzy w Polsce, jesli w ogole tyle bedzie. :cool:
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 24-08-2007 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    Nie, Jarek, polskie menu jest tez w 1DMkIII, nie ma tylko CD z oprogramowaniem.
    Jak dowiedzialem sie od Sailora z zaprzyjaznionego forum to w Polsce sprzedano 3 (slownie trzy) sztuki 1dMkIII ... czy warto dawac polskie menu dla 3 osob ?

P.S. Acha nie dowiedzialem sie skad on ma takie dane bo Kaleid watek zamknal.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Jak dowiedzialem sie od Sailora z zaprzyjaznionego forum to w Polsce sprzedano 3 (slownie trzy) sztuki 1dMkIII ... czy warto dawac polskie menu dla 3 osob ?

Jak zresztą wszystkie o canonie. Chłop ma wyraźną alergię .
    Wylewałem już krokodyle łzy na ten temat w innym wątku: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=352 .
    Co do menu to miło że jest po polskiemu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Na forum jest trzech, ma sven, ma ligud, mam i ja :rolleyes:
    marka trzy nowego kazdy z nas ma

hmm, poniosło mnie
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 24-08-2007 o 13:49
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja na konferencji Canona dowiedzialem sie od przedstawiciela Canona Roberta Woźniaka ze 1DMkIII sprzedano juz kilkadziesiat w Polsce ale zamowien maja na sporo wiecej, niestety dostaja kilka/kilkanascie sztuk na miesiac max. Troche lepsze zrodlo tego typu informacji niz anonim Sailor na forum Nikona

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja na konferencji Canona dowiedzialem sie od przedstawiciela Canona Roberta Woźniaka ze 1DMkIII sprzedano juz kilkadziesiat w Polsce ale zamowien maja na sporo wiecej, niestety dostaja kilka/kilkanascie sztuk na miesiac max. Troche lepsze zrodlo tego typu informacji niz anonim Sailor na forum Nikona
    No i to ma sens i wyglada w miare realnie. Kilkadziesiat z oficjalnego zrodla ... drugie tyle z alternatywnych i robi sie mniej wiecej te 100 o ktorych mowil sven.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No i to ma sens i wyglada w miare realnie. Kilkadziesiat z oficjalnego zrodla ... drugie tyle z alternatywnych i robi sie mniej wiecej te 100 o ktorych mowil sven.
    W każdym razie walczyłeś dzielnie . Co do liczb to ludzie szafują nimi bez umiaru. Zwłaszcza że pewne rzeczy trudno łatwo zweryfikować ze wzgledu na brak jakichkolwiek statystyk. Większość firm nie podaje oficjalnie wielkości sprzedaży na danym rynku. Myślę że tego 1DIII sprzedało by sie znacznie wiecej gdyby był dostępny. Sam znam dwie osoby, które chcą kupić i nie ma.
    Co do AF-a to dla niektórych rzeczywiście stało się to faktem. Ale tak to już jest że nawet największa bzdura powtarzana często i przez wiele osób staje się faktem :rolleyes:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    [...] Co do AF-a to dla niektórych rzeczywiście stało się to faktem. Ale tak to już jest że nawet największa bzdura powtarzana często i przez wiele osób staje się faktem :rolleyes:.
    Na stronie wislakrakow.com jest galeria z sobotniego meczu - czyli foty robione 'w boju', nie testy. O dziwo - ostre jak zyleta :wink:

1D Mark III + (prawdopodobnie) EF 400mm F2.8L

Ladnie to wyglada...
    5D

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    Na stronie wislakrakow.com jest galeria z sobotniego meczu - czyli foty robione 'w boju', nie testy. O dziwo - ostre jak zyleta :wink:

1D Mark III + (prawdopodobnie) EF 400mm F2.8L

Ladnie to wyglada...
    Foty naprawdę niezłe.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    wg. EXIF zdecydowanie 400/2,8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów