Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Nowy Aparat Droga do wyboru 30D

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amesab Zobacz posta
    Nie bede jej reklamowac jezeli napisze ze to wwwshopdigitalcorp.com.
    Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
    http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp

amesab
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
    http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp
    Wczoraj dodzwonilem sie tam po dlugich bojach. Bylem przelaczany w nieskonczonosc do innych osob. Nie moglem uzyskac zadnych informacji mimo ze tydzien wczesniej uslyszalem ze przesylka byla wyslana do mnie 16 sierpnia i powinna dotrzec do 25 sierpnia.
    W koncu nie wytrzymalem. Zaczalem dzwonic raz po razie za kazdym razem przypominajac ze rozlaczanie i przlaczanie na "on hold" kogos kto dzwoni z Irlandii na 20min to nienajlepszy numer.
    Po 10-15 probach udalo mi sie trafic na osobe z ktora korespondowalem wczesniej pana Anthony Costelano. Szczescie trwalo krotko. Dowiedzialem sie ze Oni nie produkuja aparatow tylko je zamawiaja (dziwne ) i ze jak moge tak rozmawiac a tak wogole to 30 d w tej chwili nie maja i nigdy nie zostal on do mnie wyslany.
    Otrzymalem "tracking number" i brak odpowiedzi na to ze ktos mnie wprowadzil w blad.
    Widac ze review o tej firmie nie wzielo sie znikad. Szkoda ze kulawy support tak psuje jej imie. To problem latwy do wyeliminowania. Reszta jest ok.
    Dzis dostalem ( z Wielkiej Brytanii) karte 4gb Extreeme IV i czekam na reszte.
    Juz nie licze czasu tylko mam nadzieje ze przesylka bedzie ok.

Uprawnienia umieszczania postów