Results 1 to 10 of 133

Thread: u tommiego

Hybrid View

No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.

Dopiero zaczyna Mixer's Avatar

Quote Originally Posted by Michał Majchrzak View Post
    No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.
    To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !

Quote Originally Posted by Mixer View Post
    To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !
    Naprawdę mi przykro, gdybym wiedział jakoś byśmy się podzielili... Podobno po weekendzie jest w stanie załatwić drugą... Właśnie po weekendzie miałem brać, ale dostałem nieplanowany zastrzyk gotówki i przy dniu świątecznym wyruszyłem na zakupy... i warto było

Bywalec wlodal's Avatar

Default i moje trzy grosze

Jest trzech facetów godnych zaufania - tommy_j , michalmag i medfoto ( jest jeszcze medfoto . Wszyscy trzej wg mnie - uczciwi i służą radą . Jesli kupuję sprzęt trochę droższy - to tylko u jednego z nich . Jeszcze nigdy , kupując u któregoś z nich , nie miałem problemów . Przwdą też jest , że jeśli klientowi , którego zna sprzedawca brakuje parę zł , sprzedający poczeka resztę kasy , ale sprzęt dostarcza . Są to Tomek , Michał i znów Tomek . Pozdrawia i kłania się - Włodek ze Skierniewic . :-D :-D :-D
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .