Strona 67 z 254 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Jeszcze jeden ważny aspekt, przynajmniej dla mnie..

Czy ktoś nie mając 18 lat rejestrował się na jakimś ze stockow? Wiem że na Istock może się udać takie coś, że zarejestruje się na np. moją mamę i wyśle jej dowód tożsamości, a później zmienię dane na swoje. Może ktoś próbował takich "praktyk" bądź może po prostu na niektórych stockach można się rejestrować nie mając 18 lat?
    350D

Bywalec

Domyślnie

a ja mam jeszcze zupełnie takie 'dziwne' zapytanie, mianowicie:

czy jak się wysyła pierwsze zdjęcia, te potrzebne do rejestracji, to już one mają mieć te wszystkie słowa kluczowe i wymagania itp.?
    czy np. jakieś stare, nieobrobione pod kątem stocka lepiej dać, czy już robić fotki "pod nich"?

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Według mnie to chyba te pierwsze fotki decydują o tym czy Cię przyjmą czy nie więc chyba te fotki muszą być najlepsze (opieram się tylko na tym co tu wyczytałem)
    350D

Bywalec

Domyślnie

no ale mi chodzi o to czy mają już mieć te słowa kluczowe itp., czy tylko takie do oceny tego co ja robię mają się nadawać, a nie do wystawienia na stocku

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    a ja mam jeszcze zupełnie takie 'dziwne' zapytanie, mianowicie:

czy jak się wysyła pierwsze zdjęcia, te potrzebne do rejestracji, to już one mają mieć te wszystkie słowa kluczowe i wymagania itp.?
    czy np. jakieś stare, nieobrobione pod kątem stocka lepiej dać, czy już robić fotki "pod nich"?
    powinny spełniać wszystkie wymagania. Jeśli je zatwierdzą to i tak pewnie będziesz chciała je potem dodać do swojej galerii.

Z tego co pamietam to jeśli (nie pamietam dokladnie ilosci) 3 razy sie nie powiedzie np na istocku złożenie aplikacji to będziesz mieć jakieś 3miech/miech(nie pamietam:P) na przemyślenie co było nie tak :P

Czy ktoś nie mając 18 lat rejestrował się na jakimś ze stockow? Wiem że na Istock może się udać takie coś, że zarejestruje się na np. moją mamę i wyśle jej dowód tożsamości, a później zmienię dane na swoje. Może ktoś próbował takich "praktyk" bądź może po prostu na niektórych stockach można się rejestrować nie mając 18 lat?
    po pierwsze - wysyłasz nie dowód a paszport. Nie wiem w czym problem - jeśli zarejestrujesz na mamę to chyba nie zrobi Ciebie w bambuko i nie ucieknie z kasą :P

na sxc.hu możesz się zarejestrować będąc ponizej 18tki, ale tam za darmo fotki udostępniasz... odnośnie stocków to nie mam pojęcia bo nigdy takiego problemu nie miałem.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Problem jest taki że nie uśmiecha mi się do końca życia być jako female :P aha i ona nie ma paszportu wyrobionego, ale czytałem że prawko przechodzi. :P
    350D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    Problem jest taki że nie uśmiecha mi się do końca życia być jako female :P aha i ona nie ma paszportu wyrobionego, ale czytałem że prawko przechodzi. :P
    no to możesz poczekać :P i robić teraz galerie, przygotowywać zdjęcia, a jak przyjdzie osiemnastka to uploadować na dzień dobry 1000 zdjęć

u mnie na istockphoto i shutterstock ani prawko ani id nie przeszły. paszport i tyle.

3maj się!
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

mi id też nie przyjęli a paszport mi stracił ważność 2 miesiące temu więc chyba nie zaryzykuje

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Talking

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    mi id też nie przyjęli a paszport mi stracił ważność 2 miesiące temu więc chyba nie zaryzykuje
    ja im wyslalem dowod i paszport ale kazali mi jeszcze raz podeslac paszport i bylo juz ok
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

ja im paszportu na razie nie podeśle, ładnie tam widać datę wygaśnięcia
    a na wyrabianie nowego się też jakoś nie zanosi, trzeba będzie się dalej zadowolić istockiem
    Ostatnio edytowane przez gutek ; 01-08-2007 o 16:56

Strona 67 z 254 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów