Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 25 z 393 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekCi Zobacz posta
    Potrzebuję FF i mogę teraz kupić 5D ale co będzie jak niedługo wyjdzie następca ? Sprzedawanie 5D wtedy mnie sporo wyniesie... Jednak postanowiłem zaryzykować i zobaczyć wynik na sondzie, jeśli wygra, że "nie" to kupię teraz 5D i najwyżej go sprzedam, trochę straty będzie, ale i fotki z 5D (z tego okresu) będą.
    A to ten nastepca bedzie super hiper duper niesamowity bardziej od 5D, ze bedziesz musial sprzedac 5D?
    Tego za bardzo nie rozumiem, albo ja moze nie zauwazylem wiesci co sie szykuje w nastepcy 5D

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

jak bedzie 5dII to ja chce 5d za pol ceny. i mi wystarczy.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A czemu zakładacie, że następna w ogóle pojawi się w tym roku? Według mnie nie pojawi się nawet w 2008. Czemu?

Odpowiedź jest prosta. Bo konkurencja nie ma żadnego odpowiednika.

Prawda jest taka, że nic nie jest w stanie zagrozić takiemu aparatowi jak 5d. No dobra, jest 1Ds, ale to nie ta półka.

Także dopóki konkurencja nie wypuści jakiegoś FF, nie mamy co liczyć na następcę "piątki".
    Ślubna
    No i niestety N.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    A czemu zakładacie, że następna w ogóle pojawi się w tym roku? Według mnie nie pojawi się nawet w 2008. Czemu?

Prawda jest taka, że nic nie jest w stanie zagrozić takiemu aparatowi jak 5d. No dobra, jest 1Ds, ale to nie ta półka.

Także dopóki konkurencja nie wypuści jakiegoś FF, nie mamy co liczyć na następcę "piątki".
    Właśnie, pucha sprzedaje się dobrze, konkurencji nie ma, to po co się spieszyć z nastepcą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta

Chociażby poprzez to, że nic tak nie nakręca sprzedaży, jak nowość. Poza tym wciąż wielką niewiadomą jest posunięcie Sony. Jeśli dostarczy matryc z cropem 1.1 - to być może Canon chcąc uprzedzić "uderzenie" wypuści nową puszkę z FF.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Zablokowany

Domyślnie

Niech się spieszą,czekam 5d aż stanieję o 1/3. Będzie moja

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Znowu ploty i wróżby? Ciekawe czy mod zamknie ten "babski" wątek...
    FOTOINKWIZYTOR

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nastepca 5d juz jest. Canon czeka tylko na to co pokaze sony/nikon z matryca x1.1 i dzien potem pokaze 3d czy jak tam bedzie go zwac. jesli sony/nikon nie pokaza nic ciekawego to bedzie 5d mkII ktory bedzie mial tylko zmiany kosmetyczne a 3d poczeka jeszcze na nastepna premiere...

5d to dobra puszka i nie ma po co jej zmieniac..
    Ostatnio edytowane przez Dilbercik ; 26-07-2007 o 12:43
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    nastepca 5d juz jest. Canon czeka tylko na to co pokaze sony/nikon z matryca x1.1 i dzien potem pokaze 3d czy jak tam bedzie go zwac. jesli sony/nikon nie pokaza nic ciekawego to bedzie 5d mkII ktory bedzie mial tylko zmiany kosmetyczne a 3d poczeka jeszcze na nastepna premiere...
    A gdzie sprzedają takie czarodziejskie kule bo bym chciał wiedzieć czy więcej włosów mi wypadnie i kiedy osiwieję .... od czytania tego wszystkiego
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    A gdzie sprzedają takie czarodziejskie kule bo bym chciał wiedzieć czy więcej włosów mi wypadnie i kiedy osiwieję .... od czytania tego wszystkiego
    to początkujący i ambitny wróżbita. Daj mu szansę. A pole do popisu ma bo na forum jest juz kilka podobnych watków

edit
    Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    popisu
    oo... moze to znak ze tez mam zdolności?
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 26-07-2007 o 12:51

Strona 25 z 393 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575125 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów