Tak
Nie
Ja to słyszałem z dwóch zupełnie niezależnych źródeł stąd ta informacja. Wydaje się logiczne, że Canon powinien to szkło unowocześnić (IS w pierwszej kolejności). Jeśli przy tym minimalnie zwiększą otwór 4,5->4 to będzie bardzo dobrze. Pytanie tylko na ile wzrośnie cena? Jeśli prawdą są te 2000$ to ok. ale coś słabo w to osobiście wierzę /ale może jestem słabej wiary/.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Też w te 2k$ nie wierzę. Byłoby to o 1,5k$ mniej od poprzedniej wersji przed redukcją ceny. Zresztą ta wielka redukcja też świadczy o planowanej prawdopodobnie wymianie i czyszczeniu magazynów. Ja tam z chęcią wymienię swój obiektyw na nowy ze względu na IS.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nowa piateczka
![]()
oj, było.....
to dolar już tak bardzo upadł?![]()