fuji dalo po s3 odrazu s5 pewnie canon zrobi tak samo i nikon tezco za roznica moga byc nawet d88
![]()
Tak
Nie
fuji dalo po s3 odrazu s5 pewnie canon zrobi tak samo i nikon tezco za roznica moga byc nawet d88
![]()
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Nie tylko. Błędna była koncepcja połączenia w jednym korpusie body manualnego i nazwijmy to komputerowego. To się po prostu niesprawdziło. Dużo ludzi przez to i przez wspomniany AF odeszło z systemu. Ja sam wtedy wybrałem C. Po prostu filozofia obsługi F4 to była zbyt duża filozofia dla zwykłego człowieka
. I nie było to tylko moje zdanie. Co nie zmienia faktu, że było to pod pewnymi względami body kultowe.
Tak na marginesie to najlepsze, że to właśnie w Nikonie wymyślili silniki w obiektywach i pierwsi je zastosowali.
Tak czy tak jeśli nawet nie łączyć tego bezpośrednio z modelem F4 nie był to okres podejmowania najszczęśliwszysch decyzji w Nikonie i zaważył na pozycji firmy przez długie lata. Ja bym na wszelki wypadek jednak D4 nie robił.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tyle że PS to amerykanckiwytwór, a oni już tacy przesądni nie są
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To juz wiem dlaczego G4 nie bylo, chociaz niektorzy z rozpedu na allegro sprzedaja czasami jakies akcesoria pasujace do G3, G4, G5
![]()
Witam,
Nie wiem czy ktos juz widzial ale oferta interesujaca:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=270475859
Czy to znak, ze nastepca w drodze
W takim tepie to na koniec roku bedzie 6000 zl.
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 27-11-2007 o 00:59
W podforum Giełda nie da się odpowiadać w wątkach a z treści wnioskuję że chcesz sprawę przedyskutować. Dlatego przenoszę.