Mam pytanie, a nie wiecie czasem jak to jest na elektrowni? Czy istnieje zakaz fotografowania (bo jakby nie było to obiekt strategiczny)?
Zalezy na jakiej elektrowni. Na warszawski Kaweczynie jest zakaz.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Pątnów, tam teraz nowy blok stawiają i było by dużo okazji do cyknięcia czegoś fajnego.
a ja się dorobiłem międzynarodowej legitymacji prasowej więc zakazy focenia i płatności w muzeach mnie raczej nie dotyczą![]()
Ogólnie są to zakłady przemysłowe, w których występuje zakaz fotografowania. Jednak można uzyskac zgodę na wykonanie sesji , jednak pod pewnymi ograniczniami (np szczegóły linii technologicznych).
Najbliższe twojego miejsca w których takie zezwolenie powinno się uzyskac to elektrownie z grupy PKE.
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
bo ma się wtedy darmowy wjazd do muzeów na całym świecie. poza tym dochodzi kwestia: "dzień dobry, jestem dziennikarzem... itd" i problemów raczej nie ma.
schabu/ skąd masz taką legitymację, i kto ją wydaje :>?