Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Sigma MACRO 50mm F2.8 EX DG - minitest,zdjecia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    To tylko moja opinia ale niewiele wiecej kasy kosztuje Tamron 90mm Macro ktory zjada te Sigme (jesli tylko te 40 mm nie zrobi komus wielkiej roznicy) . Zeby nie to ze rowniez jest wolny (AF) i glosny to miedzy Canonem 100 2.8 (ktorego mam ze wzgledu na USM i brak wysuwanego tubusa), Sigma i Tamronem wybralbym Tamrona (mimo problemow z serwisem chociaz nie zawsze musi byc to w Polsce ).
    Nie wybrałbym Tamrona 90mm Macro - kolega z innego obozu ma to szkło - on się zachwyca, dla mnie zdjęcia są przeciętne.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Nie wybrałbym Tamrona 90mm Macro - kolega z innego obozu ma to szkło - on się zachwyca, dla mnie zdjęcia są przeciętne.

hehe przecietne zdjecia mozna zrobic kazdym obiektywem.. nawet najlepszym szkielkiem Canona i do tego podlaczajac do aparatu 1D Mark III. Ja mowilem raczej o optyce i to jak radzi sobie z detalami a tutaj jest bardzo pozytywna ocena.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów