słodkie dylematy - canon rulezz - bierz 500 f4 i opowiesz nam wrażenia ale widze ze oprócz ogniskowej to fotki powyżej nie odbiegają od 400 L
słodkie dylematy - canon rulezz - bierz 500 f4 i opowiesz nam wrażenia ale widze ze oprócz ogniskowej to fotki powyżej nie odbiegają od 400 L
dobra pora zagrac w lotto... jutro 8mln. i dylematy zakupowe sie skoncza...
Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L
:-P KUBA, bież 500-tkę i nawet się nie zastanawiaj.![]()
Ostatnio miałem takową na weekend i jestem, no jestem poprostu głęboko zakochany w tym szkle.
Szybka jak diabli, silniczki ładnie pracują, af trafia praktycznie (piszę praktycznie, bo w moim wypadku róznie bywało) za każdym razem - jest poprostu przeurocze. Jak tylko zbiorę te kilkanaście kpln też sobie kupię:rolleyes: Może nie będę go często uzywał ale jest tak fajne, że muszę go mieć. Co do Sigmy - kolega nabył 500-tkę ale po tygodniu oddał, dopłacił i kupił Canona - właśnie tego o którym piszę. Nawet się niezastanawiaj kupuj!!!
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
nizmpopularne na CB ale malo kto sie do tego przyznaje
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
![]()
![]()
hi, hi, hi... z całym szcunkiem 90% uzytkowników tego forum to sprzętowi ona..... ści, ja bym to przdstawił w inny sposób - to nie onanizm tylko, nazwijmy to hobby
![]()
Takie samo jak zbieranie znaczków pocztowych, czy czegokolwiek, z tą jednak przewagą, że ze sprzętu można czas od czasu zrobić jakiś użytek:rolleyes: :rolleyes: a znaczki to sobie tylko pooglądać można:razz: :razz:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow