Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: #35 Sztuczki z korekcja tonalna.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Ja powoli przyzwyczajam się właśnie do pracy na warstwach (nie da się ukryć, właśnie pod wpływem tych kilku nad wyraz ciekawych i przyjemnie kompaktowych opracowań).
    W kwestii warstw dopasowania mam jednak, banalne pewnie, pytanie.
    Ustalając nową warstwę dopasowania, np. "Color Balance", pojawiają się normalne regulatory itd. Po dokonaniu i zatwierdzeniu zmian, warstwy można mieszać, włączać, wyłączać... ale jak wrócić do tych właściwych dla danej warstwy "suwaków" (w tym przypadku odpowiadająych za balans barw) tak żeby nanieść jakąś dodatkową poprawkę?

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    Ja powoli przyzwyczajam się właśnie do pracy na warstwach (nie da się ukryć, właśnie pod wpływem tych kilku nad wyraz ciekawych i przyjemnie kompaktowych opracowań).
    W kwestii warstw dopasowania mam jednak, banalne pewnie, pytanie.
    Ustalając nową warstwę dopasowania, np. "Color Balance", pojawiają się normalne regulatory itd. Po dokonaniu i zatwierdzeniu zmian, warstwy można mieszać, włączać, wyłączać... ale jak wrócić do tych właściwych dla danej warstwy "suwaków" (w tym przypadku odpowiadająych za balans barw) tak żeby nanieść jakąś dodatkową poprawkę?
    Po prostu klikasz 2x na ten regulator obok warstwy i otwiera Ci się okienko z ustawieniami. Możesz to robić nieskończoną ilość razy ;-)

Uprawnienia umieszczania postów