Pokaż wyniki od 41 do 50 z 56

Wątek: [battle] Renault F1 Roadshow

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar toras
    Miasto
    Zduny k.Krotoszyna, Oleśnica

Domyślnie

hmm.... no to znowu się czegoś nowego dowiedziałem.... już się nie odzywam w tym temacie i jeżeli trzeba to można mnie zdyskwalifikować...

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Cala idea battle polega na tym ze glosujemy NIE NAJAC autorow. Uczestnicy sa znani ale nie wiadomo czyje zdjecie jest ktore by nie wplywalo to na decyzje o oddaniu glosu.
    Szczerze mówiąc to zdjęcia zawsze są w kolejności jak wymienieni są autorze, więc cięzko jest się nie domyśleć

Nie wolno reagowac na opinie przed zakonczeniem ankiety ujawniajac tym samym kto ktore zdjecie robil. Mysle ze to logiczne no ale skoro ktos nie potrafi wytrzymac...
    Wyciąg z regulaminu:
    "11.W wątku walczących autorów mogą pisać również inni użytkownicy forum – proszę jednak o zachowanie powściągliwości i dyskutowanie jedynie na temat opublikowanych zdjęć."
    To może dodać, że nie mogą się wypowiadać autorzy? Bo jak jest ktoś nowy to prorokiem nie jest i nie może wiedzieć że NIE WOLNO.

Autorzy powinni komentowac wlasne zdjecia i tlumaczyc sie dopiero po zakonczeniu ankiety .
    Wypadałoby więc uzupełnić regulamin, aby kolejna nowa osoba nie zachowała się tak lamersko i gadulsko jak ja....
    Ostatnio edytowane przez toras ; 06-06-2007 o 22:05 Powód: uzupełnienie
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl
    gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

Uprawnienia umieszczania postów