Strona 35 z 56 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

a ja nie dostane

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Wiatm,
    powiedzcie mi Panie/Panowie czy ktoś z Was podglądał status swojego zgłoszenia? Ja wysłalem do nich zgłoszenie około 20 kwietnia po 10 dniach ostalem maila z kodem i informacja o mozliwosci zapoznania sie ze statusem realizacji mojego zgloszenia ale gdy to robie cos mi tam pisza ze wpisuje nie tego maila co powinienem czy ten podglad statusu bedzie dopiero mozliwy po 20 dniach o otrzymania od nich maila? wiecie cos o tym?

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roa Zobacz posta
    a ja nie dostane

a to czemu??

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Udzielcie mi odpowiedzi na pytanie - kieruje je do osób które juz dostały kase od Canona:
    ile minęło dni od otrzymania maila (z informacja o zgłoszeniu) do otrzmania kasy na konto?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Od dnia w ktorym otrzymasz maila powinienes miec kase na koncie w ciagu 20 dni. Jesli w tym czasie nie otrzymasz powinienes sie skontaktowac z nimi.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Od dnia w ktorym otrzymasz maila powinienes miec kase na koncie w ciagu 20 dni. Jesli w tym czasie nie otrzymasz powinienes sie skontaktowac z nimi.
    Tyle to sam wyczytałem w mailu Ale wypowiadali się tu juz ludzie którzy dostali kase wiec bylem ciekaw ILE CZASU MINEŁO OD OTRZYMANIA MAILA DO OTRZYMANIA KASY?

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    Wiatm,
    powiedzcie mi Panie/Panowie czy ktoś z Was podglądał status swojego zgłoszenia? Ja wysłalem do nich zgłoszenie około 20 kwietnia po 10 dniach ostalem maila z kodem i informacja o mozliwosci zapoznania sie ze statusem realizacji mojego zgloszenia ale gdy to robie cos mi tam pisza ze wpisuje nie tego maila co powinienem czy ten podglad statusu bedzie dopiero mozliwy po 20 dniach o otrzymania od nich maila? wiecie cos o tym?
    W moim przypadku upłynęło juz 20 dni od otrzymania mail'a. Nie dostałem kasy, a jak się loguje wpisująć ID zgłoszenia to wyskakuje to samo co Tobie...że mail nie taki. Wydaje mi się, że trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość, te pieniążki dopłynął :smile:

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciosna Zobacz posta
    W moim przypadku upłynęło juz 20 dni od otrzymania mail'a. Nie dostałem kasy, a jak się loguje wpisująć ID zgłoszenia to wyskakuje to samo co Tobie...że mail nie taki. Wydaje mi się, że trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość, te pieniążki dopłynął :smile:
    Wiesz co, w Twoim przypadku napisałbym juz do nich. Mi jeszcze do upłynięcia 20 dni zostalo 14 dni.

Coś już napisał Awatar GTharnas
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Mój brat dostał zwrot po upływie 2 m-ce , a na skrzynkę żadnego maila nie dostał. Ale wsio sie zakończyło pomyślnie
    40D + 17-40 L + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    Wiesz co, w Twoim przypadku napisałbym juz do nich.
    Podejrzewam, że maja tam chyba niezły "młyn" z tym zgłoszeniami. Wstrzymam się z napisaniem do Nich

Strona 35 z 56 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów