No właśnie problem w tym, że nie mam poczty na darmowym koncie. No nic... może się gdzieś zakłopotał po drodzezresztą dzisiaj już wysyłam cały ten bałagan do Irlandii więc nie ma potrzeby ponownie pisać.
No właśnie problem w tym, że nie mam poczty na darmowym koncie. No nic... może się gdzieś zakłopotał po drodzezresztą dzisiaj już wysyłam cały ten bałagan do Irlandii więc nie ma potrzeby ponownie pisać.
Jesli chcesz to 4350 zl u mnie w Kraku taki zestaw dostaniesz.. mozliwosc wysylki - Towar nowy, ze sklepu foto, dowod zakupu, Cashback itd. Jesli jestes zainteresowany to na priv.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jakbys sie pojawil w Krakowie to tez mozesz osobiscie odebrac co wskazane. Zreszta to i tak nie ja sprzedaje a sklep w ktorym duzo kupuje wiec udaje sie cene troche w dol...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Dostałem dzisiaj maila o tym że kasa będzie do 20 dniczyżby znów fala zwrotów się szykowała?
![]()
Ja też dostałem dzisiaj .... pięć takich e-maili![]()
Troszkę im tego nawysyłałem 8)
Ciekawe kiedy dojdzie coś na konto.
FOTOINKWIZYTOR
Witam wszystkich, piszę bo jestem ciekawy czy ktoś się z czyms podobnym spotkał otóż:
18 kwietnia zakupiłem zestaw Canon EOS 400D kit, dwa dni później wysłałem formularz zgłoszeniowy (nie zapisałem niestety numeru ID) do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi i co gorsza zwrotu pieniędzy.
Wysyłałem pytanie ze strony submissionstatus podając wszelkie dane które wpisałem w formularz oprócz tego nieszczeęsnego ID i dalej nic, na stronie canona nie ma numeru telefonu pod który moge zadzwonić i generalnie dalej nic się nie dzieje.
Czy ktoś z forumowiczów korzystał z tej promocji? Ile czasu czekaliście na kase?
Pozdrawiam..
W życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywać
No ja jakies 2 tyg wyslalem temu i tez nic. Sluch zaginal.
A pechwowo tez nie spisalem numeru.