Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 141

Wątek: Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    Posiadal. EF 70-210/3.5-4.5. czarny i z jakoscia dorownujaca eLce tylko troche ciemny. Ale od czego cyfra?
    Mam taki :grin: I nie nazekam, i o eLce jak narazie nie myślę, jak już to jakiejś krótszej.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PROF Zobacz posta
    Swoja droga bywasz tam czasami ?? znaczy sie w Rybniku ??
    Aktualnie bardzo rzadko przebywam na Śląsku. Ale Wodzich, Rybol to rodzime ziemie 8)
    Najbliżej będę w Rybniku 8.06 bo dostałem wezwanie do WKU

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    ...Bardzo sie ciesze ze tu jest inaczej niz Pl. Nikt nie zwraca uwagi na wypasiony aparat/telefon/samochod, itd
    Rozumiem ze piszac 'nikt' masz na mysli rdzennych mieszkancow 'zielonej wyspy', niestety jak trafisz na prawdziewgo nakersa to zmienisz zdanie (oczywiscie nie zycze ci tego). Chociaz patrzac na to z drugiej strony to jednak chyba lepszy kontkat z irlandzkim zlodziejem niz z polskim karkiem. A tych drugich robi sie tu coraz wiecej.
    Tak ze niedlugo zrobi sie jak w domu.
    ...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk Zobacz posta
    Rozumiem ze piszac 'nikt' masz na mysli rdzennych mieszkancow 'zielonej wyspy', niestety jak trafisz na prawdziewgo nakersa to zmienisz zdanie (oczywiscie nie zycze ci tego). Chociaz patrzac na to z drugiej strony to jednak chyba lepszy kontkat z irlandzkim zlodziejem niz z polskim karkiem. A tych drugich robi sie tu coraz wiecej.
    Tak ze niedlugo zrobi sie jak w domu.
    Nakersa?

U mnie w Galway mnostwo polakow, niestety malo tych takich normalnych

Ponad 3 lata temu, zanim Polska weszla do UE, czulam sie tu naprawde bezpiecznie. Teraz polacy wzbudzaja we mnie strach nawet w dzien...

Coś już napisał Awatar petryczk
    Miasto
    Juz niestety spowrotem w Polsce - Warszawa

Domyślnie

No to jeszcze sie ze Stanami doloze... tutaj to zadne wielkie joj i powiem ze po NY chodze ze sprzetem na wierzchu (choc najdluzszy mam 70-300mm) i nigdy sie nie poczulem zagrozony. Inny swiat bo takich jak ja spotkasz mnostwo i nie robi to jakiegos wielkiego wrazenia. A w sklepikach na 5tej L-ki se mozna kupic spokojnie a i ceny bardzo dobre. Szkoda ze musze wracac do naszego dziwnego kraju a zastanawiam sie wlasnie nad kupnem jakiejs wiekszej L-ki...
    Dopiero zaczyna :-D
    MOJE PLFOTO
    Puszka30D; Szkla: Canon 10-22mm; 50mm f1.8 MK I; 24-105 L f4 IS;
    Statyw Manfrotto 3001BN+Head, Lowepro Nature Trekker AW II i troche innych szpargalow...

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petryczk Zobacz posta
    No to jeszcze sie ze Stanami doloze...
    Jak byłem w USA (Grand Canyon) to pierwsze co mocno rzuciło mi się w oczy to właśnie mnogość białych obiektywów i inego dorgiego sprzętu. I tam jakoś nikt nie zwracał na to uwagi i nikt nie wydawał się szczególnie zainteresowany tym co kto ma. Co kraj to obyczaj ....

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Nakersa?

U mnie w Galway mnostwo polakow, niestety malo tych takich normalnych

Ponad 3 lata temu, zanim Polska weszla do UE, czulam sie tu naprawde bezpiecznie. Teraz polacy wzbudzaja we mnie strach nawet w dzien...
    No nie mow mi ze widzialas jeszcze nakersa? Chyba ze Galway to inna irlandia.
    A tzw. 'normalnych polakow' to w calej irlandi pewnie mniej niz Irlandczykow w polsce. A geleralnie to staram sie nie przyznawac skad pochodze - zreszta co tam ze mnie za polak.
    ...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk Zobacz posta
    No nie mow mi ze widzialas jeszcze nakersa? Chyba ze Galway to inna irlandia.
    A tzw. 'normalnych polakow' to w calej irlandi pewnie mniej niz Irlandczykow w polsce. A geleralnie to staram sie nie przyznawac skad pochodze - zreszta co tam ze mnie za polak.
    U mnie nie ma nakersow, sa za to wankersi

Ja raczej tez nie obwieszczam na prawo i lewo ze jestem z Pl. Kilka lat temu mielismy tu swietna opinie ale po wejsciu do UE, gdy zjechalo sie bydlo wszystko sie zmienilo.

Bonk a gdzie Ty mieszkasz?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva .

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Niesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva .
    Vitez... nie bądź nieludzki (wiem że to trudne..), najpierw przy okazji postów Bonka forum zastanawiało się gdzie leżą Skyboty a teraz jak gdzie leży Photoshop (i to nie ten co lezy na półce) a ty każesz im na priva :-)

Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów