Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vresviik Zobacz posta
    Nie rozumiem takiego myslenia,masz dowody to zgłaszaj nie masz to nie rzucaj oskarzen i poczytaj sobe wątek"podejrzane aukcje na allegro" niezły ubaw chwilami bo w zasadzie kazda aukcja moze byc podejrzana, wszystko zalezy od "podejrzewających".
    JA nie rzucam oskarżeń, tylko widząc taki komplet i wiedząc co jeszcze powinno być w zestawie zaczynam być podejrzliwy .
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    kmiot
    odpowiedział w ten sposób , że to podejrzenie się umacnia . Tak to już jest , że jedne aukcje wydają się być bardziej podejrzane - zwłaszcza te bez pudełka i papierów, choć czasami jest to wiarygodnie wytłumaczone w opisie .
    Ot dla przykładu, powiedz, kupiłbyś telefon komórkowy z opisem " Naswa modelu . W zestawie słuchawki i ochraniacz . Brak ładowarki (uszkodzona). Aparat w pełni sprawny technicznie, wizualnie bez pęknięć i uszkodzeń tego typu. Szczegóły techniczne na: (adres strony) " ?
    Ja nie.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pantomas Zobacz posta
    JA nie rzucam oskarżeń, tylko widząc taki komplet i wiedząc co jeszcze powinno być w zestawie zaczynam być podejrzliwy . odpowiedział w ten sposób , że to podejrzenie się umacnia . Tak to już jest , że jedne aukcje wydają się być bardziej podejrzane - zwłaszcza te bez pudełka i papierów, choć czasami jest to wiarygodnie wytłumaczone w opisie .
    Ot dla przykładu, powiedz, kupiłbyś telefon komórkowy z opisem " Naswa modelu . W zestawie słuchawki i ochraniacz . Brak ładowarki (uszkodzona). Aparat w pełni sprawny technicznie, wizualnie bez pęknięć i uszkodzeń tego typu. Szczegóły techniczne na: (adres strony) " ?
    Ja nie.
    nie kupiłbym

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nie kupiłbym
    Więc sam widzisz ...
    wszystko zalezy od "podejrzewających".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

nie kupiłbym
    no wlasnie, a moze sa osoby ktore chcialyby kupic i w tym wypadku maja pelne prawo wiedziec co kupuja.. to ich kasa i koles ma w tym momencie obowiazek odpowiedziec (przed licytacja a nie po !! ) na wszystkie pytania, jakie kupujacy zadaja na temat sprzedawanego przedmiotu.. wystarczy zrobic zdjecie i byloby po sprawie, natomiast to jak odpisal JaBlam'owi i Ripkowi tylko wzmaga niepewnosc co do tej aukcji
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 16-05-2007 o 15:53

Uprawnienia umieszczania postów