ktoś ma doświadczenie w zgłaszaniu takich "okazji" u odpowiednich władz ?
ktoś ma doświadczenie w zgłaszaniu takich "okazji" u odpowiednich władz ?
lepsze jutro było wczoraj
no...zdjecia zrobil nokia n95
hahacudnie
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Panowie - jest bardziej niż śmiesznie - zadzwoniłem do tego bo_ciana czy jak mu tam... oto historyjka:
"Kolega przywiózł powypadkowe auto ze Szwecji - dotychczasowy właściciel zginął w tym wypadku - w bagażniku była torba ze sprzętem..." humoreska z nieboszczykiem w tle...
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 26-07-2007 o 22:30
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Sytuacja nie jest "niemożliwa" - po prostu facet nie miał rodziny (bliższej tudzież dalszej), wspólnika, ani spisanego testamentu. Auto rozbite, odholowane i sprzedane prosto z policyjnego parkingu, a wyceną rozbitka zajął się beznamiętny organ państwowy w postaci zmęczonego wielością podobnej pracy urzędnika, któremu nie chciało się już zajrzeć do kufra.(...) kto by mu je oddał z pełnym bagażnikiem? (...)
Cóż, dopóki nie udowodnisz inaczej, nie ma się gdzie przyczepić.
Kolejne przedstawione etapy zweryfikować może tylko policja, a ta nie zainteresuje się sprawą dopóki ktoś nie rozpozna tego sprzętu.
Do tego facet podał zupełnie niezobowiązująco jakąś tam historyjkę i jeśli będzie zmuszony, to łatwo się z niej wycofa, bez większych konsekwencji, podając jakikolwiek banalny powód.
Sprzedający nie grzeszy znajomością gramatyki, wiedzą fotograficzną, czy nawet spostrzegawczością, ale podstawy rzemiosła ma.
Ostatnio edytowane przez APP ; 28-07-2007 o 12:19
mówiłem, że znalazł w bagażniku tego bmw !! haha zgadłem ! pewnie sami gościa ukatrupili,
- "no to co że ten 1d zakrwawiony ? przecież działa jak nówka ?"
- "taaak te kabelki musiałem nożycami od radyjka odciąć bo wie pan, żona wołała, że obiad gotowy i nie miałem czasu szukać śrubokręta"
uwielbiam takich ludzi i ich debilne historyjki![]()
lepsze jutro było wczoraj
Zestaw dla profesjonalisty załatwiony przez profesjonalistę
Zdjęcia tego BMW to chyba jednak zrobił którąś z 1D bo takie "profi" są![]()
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
najlepszy jest - Obiektyw Canon ES-79 II
w sumie dziwne ze sprzedaje cos takiego tym bardziej ze ma nawet www gdzie podaje nazwe i adres firmy
http://www.bociangsm.pl/
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6