Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jarku uważaj co piszesz, bo zaraz pojawią się ogłoszenia: kupię starego 5D:wink:
wiesz zaobserwowalem to samo.... im wiecej klapniec
w 5d tym jakosc lepiej ma sie :-D
A tak na poważnie ...
Mam kolejna nowke i 8mm back F w pierwszy dzien na wszystkich szkłach tak samo. Majac tego swiadomosc wybralem sie na spacer aby po testowac aparat zanim wezme go na cos powazniejszego... i wieczorkiem podpialem go na statyw w (ktorego nie ruszamem od poprzedniego testu i wtych samych warunkach) zrobilem kilka testow aby zrobic fotki dla Zytniej ,,, a tu ku mojemu zdziwieniu..... hm .. ostrzy w punkt !!! I tak mu juz zostalo ... mysle ze to rear mirror potzrbowal sie dotrzec :-D
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Tak mi się napisałonie chcę uprawiać wróżenia z fusów - ale najbardziej prawdopodobne jest moim zdaniem to, że cashback ma wyczyścić magazyny canona - "przewietrzyć" je i zrobić miejsce dla następcy (per analogiam 30d) - zapewne najwcześniej w sierpniu jakiś anons się pojawi - podobne głosy dają się słyszeć a propos 24-70 (że niby ma być wersja z IS)
Możemy zrobić sondę - co wcześniej wypuszczą:
1. 5d mkII (7d)
2. 40d
3. 1ds mkIII
![]()
Bicia piany tu z pewnością sporo :-) wątek się rozrósł - ale zobaczcie - mija dopiero 10 dzień od założenia ... sugerowałbym autorowi spokojne rozważenie za i przeciw - POCZYTANIE wszystkich wątków o 5d (a jest tego sporo) - szczerze mówiąc większość kwestii tu poruszanych już wcześniej znalazła swój wyraz na forum .... SEARCH naprawdę nie gryzie![]()
- Niektórzy mówią, że generalnie wszystko już było... - forum to miejsce nie tylko dla googlarzy, ale również gawędziarzy.
- Trzeba sporego samozaparcia, żeby korzystać wyłącznie z wyszukiwarki - zwłaszcza, że często pierwszy znaleziony post z odpowiedzią na popularne pytanie to właśnie odesłanie (bywa, że grzeczne) do wyszukiwarki
- http://ag.bocznica.org/
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 10-05-2007 o 23:52
EOS - conditio sine Kwanon...
Posprzatalem troche... tym razem obylo sie bez formalnych ostrzezen, ale prosze trzymac zarowno swoje nerwy jak i ew. zbyt dosadne poczucie humoru na wodzy.
brutal... moje posty wykasowałmówiłem bys sobie wstawił ten moduł
![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple