żeby Ci w tej bramce zonk się nie pojawił![]()
Tak
Nie
żeby Ci w tej bramce zonk się nie pojawił![]()
Na temat 40D nie wypowiadam się.
Myślę jednak że prędzej wyjdzie 1Ds MKIII od 5D MKII. Dlaczego? Wszyscy czekamy na następcę 5D który będzie miał np. "AF z serii 1D". Jeśli Canon wypuści takie cudo, 1Ds MKII strasznie dostałby po tyłku. Wydaje mi się że albo 5D MKII dostanie odkurzacz i większy LCD (bez rewelacji) i wyjdzie niebawem, albo najpierw wyjdzie następca 1Ds MKII, który "podniesie poziom" a następnie wspomniany 5D MKII. Osobiście wolę wariant z "pierwszym 1Ds MKIII" ale.. tak sobie tylko marzę.
Tylko jedna rzecz jest pewna: zawsze od Canona dostaniemy mniej niż sobie życzymy/marzymy.Marketing, marketing.
Wystarczy jak wstawią DIGIC III i sRAW...
no ja tez raczej obstawiam za bramka nr 3, tym bardziej ze poprzedni model
1D i 1Ds w wersji MK3 nie beda dla siebie konkurencja
Glownie to z powodu synchro z lampami studyjnymi w !D mark 3(1/60s) [przytoczone z http://canon-board.info/showthread.php?t=19872&page=73 ][post 726]
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Ktoś pisał że 5D z ofcjanlej dystrybucji jest już po 8000PLN dla końcowego klienta. To raczej może oznaczać czyszczenie magazynów przed nowym modelem.
EOS - conditio sine Kwanon...
Osobiscie tym bym sie nie sugerowal, na poczatku tego roku canon zjechal mocno z cena 30D, wszyscy mysleli ze wyjdzie jego nastepca bo canon dziwnie szybko chce sie pozbyc 30 z magazynow a tu zonk. Jesli chodzi o polityke marketingowa Canona to jest jedna jedyna rzecz jakiej mozna sie spodziewac "Tak ze po Canonie mozna sie spodziewac wszystkiego, i nic nie jest pewne do oficjalnej premiery"
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto