Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Nie bijcie... mały kompakt do torebki...

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    ...... w pieniadzach około 1000 zł nic naprawde dobrego nie kupisz...
    Oj - tu bym się nie zgodził ;-) Jeśli weźmie się pod uwagę możliwości i cenę - to oglądane ostatnio (nie w sieci - lecz na żywo u znajomego) zdjęcia z fuji f30 zrobiły na mnie bardzo korzystne wrażenie - PLUS - preselekcja przysłony i czasu - PLUS - całkiem sensowne wysokie czułości - model godny rozważenia (sam się przymierzam) - ... fakt - nie ma tak nachalnej reklamy jak konkurencja - ale odnoszę wrażenie, że u nas (tj. w Polsce) jest z nim podobna historia jak w czasach analoga z olympusem mju II (stałe - SZKLANE - szkiełko) .... wielu moich znajomych nie rozstawała się z tym maleństwem ... szukając kompakta "all day in pocket", który zapewnia choćby podstawową manualną kontrolę f30 jest jakimś wyborem (kiedyś myślałem o lumixie lx2 - ale wysokie szumy powyżej iso400 skuteczne mnie zniechęciły)
    ... w związku z tym, że f30 miałem w rękach raptem pół godziny - będę wdzięczny za opinie osób, które miały z nim do czynienia dłużej :grin:
    [wiem, że nie ma stabilizacji; wiem, że to nie canon; wiem, że nie jest tak ładny jak ixus]
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 05-05-2007 o 17:39

Uprawnienia umieszczania postów