Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Wyrazanie opinii - OK, ale prosze sie trzymac wyrazania opinii na temat zdjecia autora w jego watku a nie wyrazac opinie na temat krytykujacych.
Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
Opinię w galerii należy wyrażać o zdjęciach a nie opiniach innych - od napadania na innych jest dział hydepark..
Vitez, arturs - nic mi nie wiadomo o istnieniu regulaminu do podforum „Galerie”, który zabranialby odnosic się w watkach do wypowiedzi innych osob; jeżeli taki regulamin istnieje, poprosze o link, jeśli nie, to proszę nie zmyslac nieistniejacych regul

Vitez - w innych galeriach uzytkownikow forumowiczom zdarza się ‘atakowac’ czyjes zdanie i jakos im nikt uwagi nikt nie zwraca - proszę więc wszystkich traktowac jednakowo i nie wybierac mnie sobie jako chlopca, to jest, dziewczynki do bicia, ponieważ ja po prostu bic sie nie dam
albo nikomu nie wolno polemizowac w galeriach, albo wolno wszystkim, terium non datur, sorry

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
Poza tym przyczepiliście się czubka głowy i tego że nie podoba mi się ucięcie a nie odniesliście się do innych moich uwag..
no przeciez podobno nie wolno sie tu odnosic do cudzych uwag?

czyzby wolno bylo tylko popierac, a polemizowac juz nie?
ciekawe...

jak juz pisalam - w innych galeriach uzytkownikow tez sie zdarzaja mocno polemiczne wypowiedzi, tylko jakos nikt sie nie czuje brutalnie zaatakowany, wiec prosze, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako osobistego ataku na Ciebie, po prostu mam inne zdanie niz Ty, to wszystko

r65 -
widze w Twoich zdjeciach jakis potencjal niezaleznosci i szukania wlasnej drogi,
i dlatego wydaje mi się, ze dazenie do osiagniecia ‘poprawnosci’ nie jest dla Ciebie
owszem, trafiaja sie osoby, które cykaja coś bezmyslnie i takim faktycznie trzeba doradzic,
zeby nauczyly się, jak robic zdjecia porzadnie i poprawnie,
dowiedzialy się o zasadach kadrowania, etc.
ale to przeciez nie jest Twój przypadek

w drodze do uzyskania poprawnosci można utracic wlasne widzenie
- a szkoda by było

nie popieram wcale pozowania na artyste
i silenia się na odmiennosc, bo to tez droga donikad
ale jestem rownie przeciwna holdowaniu regulom poprawnosci

poprawnosc jest jalowa i - uwaga, panowie! - kastrujaca