Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ...
    BTW, zastanawiam się, gdzie ci wszyscy krytycy rządu, który to sprawił się teraz schowają

P.S> zastanawiam się rownież dlaczego malkontenci nie potrafią docenić, że taka sytuacja zmusi naszych polityków do efektywnej i wytężonej pracy przez lata. Za darmo nam to dali.
    Mam na dzieję że kolega żartuje....
    To ja w ramach żartów dodam że gdyby kongres PIS się właśnie teraz odbywał to pewno powiedzieli by że to potężny sukces PIS :-)
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    przepraszam, ale nie mogę sie powstrzymać od śmiechu. Gdyby nie Lipiec, Listkiewicz dalej rządziłby w tej klice ze swoimi kumplami kryminalistami. Dzięki - i tu znowu pewien ukłon w stronę rządu (zaraz dostanę łatkę PISowca ) sprawnym działaniom połowa polskiej tzw. "piłki nożnej" siedzi w pierdlu a druga połowa ma sprawy w sądzie. Tym się Listkiewicz chwalił :rolleyes:

Wybacz, ale co takiego zrobił Lipiec? Chciał usunąć Listkiewicza, ale jak to bywa w PiS jak zwykle rozminął się nieco z obowiązującym prawem. FIFA zagroziła sankcjami i Lipiec musiał podwinąć ogon, a Listkiewicz wrócił spokojnie na stanowisko prezesa. Co do aresztowań za korupcję - wg Ciebie nikt przed rządami PiS nie mówił o korupcji w Polsce i nikt nikogo z tego powodu nie aresztował? A to, że sprawa naturalnie się rozwija i po nitce do kłębka to normalne. Nalezy się tylko cieszyć, że szeryf Ziobro niczego jak dotąd nie zepsuł.

I jeszcze coś ze stron PZPN-u

"Prezydent mówił, że w PZPN "działy się rzeczy dziwne", ale zastrzegł jednocześnie, że o nic nie oskarża Listkiewicza. "Można mówić, że (Listkiewicz) kierował związkiem, w którym różnie się działo, natomiast o oskarżeniach, które by dotyczyły jego osobiście ja w każdym razie nie słyszałem" - zaznaczył prezydent. "

To ciekawe, że nic nie słyszał, bo kiedy Lipiec wyrzucał Listkiewicza z funkcji prezesa, to jednak troszkę zarzutów pod jego adres padało. Kaczorki mają jednak pamięc wybiórczą

Ale robimy już OT.
    Ostatnio edytowane przez chuckyy ; 19-04-2007 o 08:46
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Moim zdaniem to nawet polowa optymistow w to nie wierzyla, przyznaj sie Ty tez
    Ta część mnie, która odpowiada za logiczne myslenie rzeczywiscie powatpiewała, ale dusza kibica mówiła "a może jednak" i cholernie sie ciesze, że miała rację. A teraz już obie części mówią: UDA SIĘ (Chociaż w drugą linie metra do 2012 nie wierze). Pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Moim zdaniem to nawet polowa optymistow w to nie wierzyla, przyznaj sie Ty tez
    A ja mimo, że jestem z natury pesymistą :smile: wierzyłem. Dlaczego? Bo stały za nami kwestie polityczne (Polska - nowy członek unii, Ukraina - wyzwolona spod dyktatury rosyjskiej, obierająca europejski kierunek, starająca się o wejście do UE). To świetne argumenty propagandowe :smile:
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    A ja mimo, że jestem z natury pesymistą :smile: wierzyłem. Dlaczego? Bo stały za nami kwestie polityczne (Polska - nowy członek unii, Ukraina - wyzwolona spod dyktatury rosyjskiej, obierająca europejski kierunek, starająca się o wejście do UE). To świetne argumenty propagandowe :smile:
    Też wierzyłem i teraz mogę się śmiać z Włochów, którzy się ze mnie śmiali, kiedy im to mówiłem

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Süddeutsche Zeitung

Europejska federacja swoimi niezrozumiałymi decyzjami sama jest sobie winna, że wszystkie trzy kandydatury pozostawiały tak wiele do życzenia. Dawno już nie było takiej sytuacji, że działaczy UEFA wybór gospodarza ME interesował mniej więcej jak przewrócony worek ryżu w Chinach. Włosi, którzy byli zdecydowanymi faworytami, nie dostali Euro, ponieważ członkowie Komitetu Wykonawczego bali się reakcji krajów Europy Wschodniej.

"opiniotwórcza prasa" nie może przełknąć
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wybacz, ale co takiego zrobił Lipiec?
    "tyko" tyle, że rozwalił mafię "działaczy sportowych". Listkiewicz nie dostał oskarżeń, co nie zmienia faktu, że wiedział co sie w związku dzieje i to akceptował.
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 19-04-2007 o 10:39 Powód: Automerged Doublepost
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

No Lipiec to raczej nie ma takich uprawnień, co najwyżej CBA i Prokuratura, która zatrzymała znaczną część tego środowiska.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dlatego napisałem - "ukłon w stronę rządu"
    co oczywiście nie mogło się spodobać, bo ludzie mają uczulenie, niezależnie od faktów
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wybacz, ale co takiego zrobił Lipiec?
    Zrobił tyle, że "Listek" z ekipą zaczęli wreszcie robić pod siebie. A fakt, że nie będzie to prosta sprawa do rozwiązania, to każdy się tego spodziewał.

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Najpierw byla solidarnosc, potem lsd, nastepnie pis a teraz euro 2012.
    Polacy zawsze musza "w cos" wierzyc, ze Teraz to juz sie napweno zmieni i czeka nas swietlista przyszlosc.

Zdaje sie ze to Bismarc powiedzial: "Dajcie Polakom wolnosc a sami sie wykoncza".
    ...

Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów