no wiesz...
wszystko mozna powiedziec o lsd ale napewno nie rozweselajacy![]()
natomiast, bardzo rozweselajace sa watki takie jak ten
...
Właśnie oglądałem konferencję (TVN24) z udziałem premierów Polski i Ukrainy, gdzie dziennikarze naszego wschodniego sąsiada pytali "nas" czy wspomożemy ich finansowo w organizacji EURU 2012. Chodzi o środki unijne i nasze własne. Robi się coraz ciekawiej.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
dolowanie, wkurzzanie? Kazdego wkurza co innego, np viteza i caravaggio wkużają moje bledy.
A bawi mnie ludzka naiwnosc i wiara w to ze ME moga cokolwiek w polsce zmienic.
Oj przepraszam, napewno sie cos zmieni - kilku panom na stolkach przybedzie pieniarzków których sie dorobia na przetargach na budowe dróg i stadionów.
...
No to Panowie kibice, oprozniajce skarbonki i robcie sciepe bo zadnej kasy z UE nie bedzie http://wiadomosci.onet.pl/1522004,11,item.html
co jest oczywiście nieprawdą. Te pieniądze są, przy czym stanowią część większego budźetu. teraz trzeba je "wyrwać" dla siebie, ale z tym nie powinno być kłopotu. Nie oznacza to wcale, że to my mieliśmy je wcześniej dostać. Wystarczy sprawdzić jak było w Portugalii.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Włosi wściekli, Chorwaci z Węgrami - rozczarowani, Polacy oczywiście też niezadowoleni...