Jakby to ludzie ode mnie powiedzieli (o tej dziewczynie której zdjecia są na gronie) - całkiem wyjściowa
suchy - dałeś rade nie ma to tamto![]()
Jakby to ludzie ode mnie powiedzieli (o tej dziewczynie której zdjecia są na gronie) - całkiem wyjściowa
suchy - dałeś rade nie ma to tamto![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
co do światła to mogę wziąć wyładowcze HMI ARRI 575, dają fajne białe, mocne światło, zamiast tych 3x800
ja mogę dużo światła wziąć tylko to chyba nie w tym rzecz?
suchy: może w piątek wieczorem się stykniemy, zobaczysz co mam i coś dobierzemy?
Co bym nie był gołosłownylista światła (wszystkiego po kilka sztuk):
HMI 575
HMI 1200
HMI 2500
500w Mizar
650 w Strand
Redhead 800w
Blonde 2 kW
1 kW Fresnell
2 kW Fresnell
5 kW Fresnell
NESYS 2 foot 2 bank w.dimmer
NESYS 2 foot 4 bank w.dimmer
Dedolight (4 pcs)
Kinoflo Four Bank 60
Kinoflo Four Bank 120
Mini Flo 12v set
Kinoflo 15" Single 12v set
Frezzi Sungun MF1C-4X
Chimera XS w/speedring + sikkerhedsnet
Chimera S w/speedring
chyba nie ma sensu brać wszystkiego co mogę
P.S.
SUCHY DAJ ZNAć JAKBY WSZYSTKIE DZIEWCZYNY ZREZYGNOWAłY, żEBYM AGREGATU I śWIATłA NIE TASZCZYł
Ostatnio edytowane przez amper ; 05-04-2007 o 15:55 Powód: Automerged Doublepost
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Wlasnie ! Gdyby ktos utknal w korku w sobote rano to tel.:
605 729 777 prosic Suchego
Ma ktos wiatrak ??!?!?!?!???
Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 05-04-2007 o 22:37 Powód: Automerged Doublepost
Skasowali mi ;(
patrząc na dzisiejszy poranek zaczynam obawiać się o pogodę na jutro :/
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Ale czego sie boisz? Chyba deszczu, bo swiatlo do portretow wprost idealne (brak kontrastow, lagodne przejscia tonalne, rownomierne oswietlenie...niebo jest jedna wielka blenda).
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Oj nie panikujcie o oświetlenieOświetlenie jak widac z rozmowy będzie, więc to nie problem, jedynie deszcz może przeszkodzic, ale myślę że jest tam jakieś zadaszone pomieszczenie, jak się mylę to niech mnie Suchy poprawi
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"