Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Zdjęcie-Pół Twarzy

Orks
    Guest

Domyślnie

"Zrobiłem je sobie ustawiając swiatlo centralnie z boku twarzy a drugie obok skierowane do góry (tez po lewej stornie stała lampa) odbita od sufitu..."

ZROBILES TO TY SOBIE JEDNA WIELKA FARSE WSTAWIAJAC FOTKE KTORA NIE JEST TWOJEGO AUTORSTWA PODPISUJAC SIE POD NIA SWOIMI IMIENIEM

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Orks. z takimi postami to bym uwazal. Jak moje owoce zostaly opublikowane w magazynie foto to kilka wspisow na mojej stronie byly zarzuceniami ze skopiowalem fotki z magazynu i wstawilem bezczelnie na moja strone. Jesli juz komus zarzucasz taka rzecz to podaj link gdzie jest takie foto podpisane inaczej (i czy napewno to nie ten sam autor tylko o roznych nickach) .

CHyba ze twoj post ma zwiazek z 1 kwietnia
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Orks
    Guest

Domyślnie

Myślę ,że Crater powinien się wypowiedziec sam na temat tego zdjęcia i jego autora i powiedziec kto robił zdjęcie i kto światło ustawiał
    tyle ode mnie.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No juz chyba domyslam sie ze to pewnie i ty robiles i ty ustawiales. No coz jesli mam racje to faktycznie przydalaby sie drobna korekcja tekstowa. Myslalem ze wypatrzyles foto gdzie indziej
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Orks
    Guest

Domyślnie

czekam więc na sprostowanie...
    A swoja drogą naprawdę nie rozumiem takiego zachowania...

edit:

Widzę że Pan Crater był ale nie raczył sprostować.
    zdjęcia nie są mojego autorstwa tylko Michała Olejniczaka(Wykrzyknik) model Piotr Schmidt(Crater)
    A propo oświetlenia nie były użyte dwie lampy tylko jedna,nie było żadnej na sufit.
    Ot tyle!
    A zachowanie uważam za bardzo szczeniackie!
    Ostatnio edytowane przez Orks ; 01-04-2007 o 18:23

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

Ok sprostuje. Zdjecie zrobione mi (Piotr Szmidt) przez Michala Olejniczka (wykrzyknika) na wspolnej sesji - zdjecie raczje dla funu, przy okazji. Co do lamp wczoraj rozmaiwlame z Michalem i powiedzial ze to ktore mam to bylo to z jedna lampa. Z teog co pamietam byly tez wersje z dwiema lampami.

A teraz sprostowanie. Fakt blad ze nienapisalem autorstwa zdjecia, ale niemailem na celu przysporzenie sobie zadnej chwaly. Chcialem pokazac jak mozna zroibc takie zdjeice skoro ktos sie zapytal. W sposob jaki opisalem sam roibe zdjecia. Niemi9alem akurat lepszego przykladu.

W takim razie przepraszam jeszcze raz urazone osoby, a mysle ze z michalem sam zalatwie sobie sprawe.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    Ok sprostuje. Zdjecie zrobione mi (Piotr Szmidt) przez Michala Olejniczka (wykrzyknika) na wspolnej sesji - zdjecie raczje dla funu, przy okazji. Co do lamp wczoraj rozmaiwlame z Michalem i powiedzial ze to ktore mam to bylo to z jedna lampa. Z teog co pamietam byly tez wersje z dwiema lampami.

A teraz sprostowanie. Fakt blad ze nienapisalem autorstwa zdjecia, ale niemailem na celu przysporzenie sobie zadnej chwaly. Chcialem pokazac jak mozna zroibc takie zdjeice skoro ktos sie zapytal. W sposob jaki opisalem sam roibe zdjecia. Niemi9alem akurat lepszego przykladu.

W takim razie przepraszam jeszcze raz urazone osoby, a mysle ze z michalem sam zalatwie sobie sprawe.

probujesz bagatelizowac sprawe, crater
    ale moim zdaniem mocno dales ciala

gdyby nie Orks, nikt na tym forum nie wiedzialby
    ze potrafisz pokazac cudza fotografie jako swoja
    - przeciez napisales pod nia: "zrobilem sobie to zdjecie..."
    - i nie ma znaczenia, czy to "zdjecie dla funu, przy okazji"
    czy fotografia, ktorej zrobienie wymagalo wynajecia studia,
    oplacenia asytenta i wizazystki, etc.

czyjes to czyjes, kropka

w dodatku podajesz informacje niemajace zwiazku z rzeczywistoscia:
    zdjecie bylo zrobione z 2 lampami...
    a tymczasem lampa byla 1

"z tego co pamietam byly tez wersje z dwiema lampami"

wybacz, takie tlumaczenie naprawde nie brzmi powaznie

niestety, ta sprawa stawia pod znakiem zapytania wiarygodnosc
    wszystkich innych Twoich wypowiedzi na forum
    wiec dla tych, ktorzy zajrza na ten watek
    bedziesz w wiekszym lub mniejszym stopniu spalony

oczywiscie jest szansa, ze niewiele osob tu zajrzy
    wiec Ci sie upiecze...

w sumie przykra sprawa

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez energia_ki Zobacz posta
    w sumie przykra sprawa
    Sprawca ukarany, oby taka nauczka wystarczyla i miejmy nadzieje ze takie incydenty jak najrzadziej beda pojawiac sie na forum.

A dziwie sie ze np watek http://canon-board.info/showthread.php?t=20796 niczego niektorych nie nauczyl .

anna binkiewicz osta
    Guest

Domyślnie

więc w końcu jak z ta lampą Crater, nie ładnie robić braciom po fachu wode z móżgu, kolega zapytał trza od razu odpowiadać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów