Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: zakaz przejścia na Vistę, Office 2007 i IE7

Coś już napisał Awatar kaen
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie ma powodu by wyglądało źle. Nie podejrzewam, by taka firma jak Jaguar pozwoliła sobie na taką wpadkę. Błędy na tej stronie są niegroźne - po prostu niechlujny kod.

kaen

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

cos może poprawili bo jak otwierałem ostatnio na safari to raczej niewiele tam było

tu chyba była totalna kiszka z tego co pamiętam :

http://www.jaguar.co.uk/uk/en/_useful_links/design.htm

i pomanipulujcie tymi pokazówkami samochodów
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 09-03-2007 o 17:37

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Na miejscu Microsoftu podesłałbym pisarzom "najpoczytniejszych" wirusów świata parę luk we własnym oprogramowaniu z czasów XP i ogłosił, że tylko Vista jest tu rozwiązaniem. - Obym się mylił, bo na razie byle jak najdalej od Visty! Zdaje się, że XP powinien mieć jeszcze wsparcie łataczy z Microsoft przez parę lat, ale monopolista przecież może wszystko...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    cos może poprawili bo jak otwierałem ostatnio na safari to raczej niewiele tam było

tu chyba była totalna kiszka z tego co pamiętam :

http://www.jaguar.co.uk/uk/en/_useful_links/design.htm

i pomanipulujcie tymi pokazówkami samochodów
    Dziala wszystko ladnie peknie. Obracam furami, zmieniam kolor nadwozia, fele, wykonczenie itd. :smile: Cos mi sie wydaje, ze miales do czynienia z jakims kwasnym jablkiem Jaki to byl mak, jaka wersja systemu i jaka wersja safari? Zaloze sie ze to byl jakis nieupdatowany dinozaur

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Jaki to byl mak, jaka wersja systemu i jaka wersja safari? Zaloze sie ze to byl jakis nieupdatowany dinozaur

Taki to już los mało popularnych systemów. Ktoś miał do czynienia w szkole z jakimś Systemem 8 i już wie wszystko o Makach

A poważniej - ja z problemem spotykam się z dość specyficznej strony. Czasem mianowicie mam do czynienia z umowami, jakie różne instytucje zawierają na opracowanie systemu świadczenia usług przez internet /np. bankowych, maklerskich itp./ I jest tak, że kiedyś w ogóle w tych umowach nie pisano z jaką przeglądarką należy zachować zgodność, bo rozumiało się to samo przez się, że z NS i IE. Później pojawiła się lista - najpierw doszła Opera, później doszedł FF. Więc to nie jest tak, że nawet kiepskie strony są czytane przez IE, ale ktoś zapłacił za to, żeby konkretna strona była czytana właśnie przez konkretne przeglądarki. Podobnie jest z popularnymi edytorami, w których domyślnie zahaczona jest w preferencjach zgodność z IE. Podobnie gdyby Maki były popularniejsze, wszystkie strony otwierałyby się w Safari nawet gdyby przeglądarka ta w środku miała kłębek drutu a nie kod
    --

pozdrawiam,
    Rafał

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    jak arogancko !?
    a niestety zawiodły mnie alternatywne przeglądarki bo nie mam sie zamiaru zastanawiać czy jest ona dobrze czy źle dostosowana ma obiektywnie i dobrze spelniać swoja role (nie weryfikatora jakiś testów tylko przegladarki stron)...
    dobrym przykładem jest ów safari ... testy super . rzeczywiste działani poprostu masakra ...
    Fakt, arogancko. I zupełnie się z tobą nie zgadzam. A fakt, że masz w d... to, że ktoś musi się zdrowo napocić, żeby zbudować www, które nie rozpieprza się pod syfiastym exploderem to twoja ogromna satysfakcja. No cóż...
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 09-03-2007 o 21:20
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiesiek_TGT Zobacz posta
    - poprawna obsługa dwóch monitorów i ich profili - tego nie miałem w XP.
    dziwne, bo w moich XP dziala bez zastrzezen zarowno z dodatkowym apletem ze strony MS, jak i bez niego

Bywalec Awatar Przemo(c)

Domyślnie

Tak, czy siak, Mili Państwo, czeka nas wszystkich przesiadka na Vistę prędzej, lub później. Tak samo, jak przesiedliśmy się z 95 na 98, z 98 na XP (co poniektórzy na Millennium ) i tak samo przerzucimy się z XP na Vistę, czy tego chcemy, czy nie. Zakład? To jest po prostu nie-u-nik-nio-ne.
    There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.

Coś już napisał Awatar Wiesiek_TGT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    dziwne, bo w moich XP dziala bez zastrzezen zarowno z dodatkowym apletem ze strony MS, jak i bez niego
    Być może w stacjonarnym PC z kartą z dwoma wyjściami na minitor tak ale sprawdź to w NOTEBOOKu !

Wiesiek

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

no i zostałem arogantem bo ŚMIĘ twierdzić że może nie obchodzić mię los BIEDNYCH twórców stron Internatowych którzy musza sie napocić przy swojej robocie ... tak się składa że większość profesji tak ma ....

-jaki biedny ten rzeźnik bo musi mieć spełnione 1000 warunków aby pracować - hmm a mnie niewiele to obchodzi chcę mieć dobrą kiełbasę ...

-jaki biedny ten producent samochodów musi zrobić je tak aby nie rozpadły się w rok na polskich drogach ...hmmm mam to gdzieś mam mieć samochód i na polskie i na niemieckie drogi

Wiecie co (tu mowa o tych co mnie z aroganta mają) sami jesteście aroganccy powiem wam ... bierzecie forsę to jak pies który się najął do szczekania macie szczekać dla 60% userów www czyli dla większości a jak wam się nie podoba to won do innego zajęcia ...

o i to było aroganckie dopiero, bo aroganckim to można być w stosunku do ludzi a nie innych przeglądarek internetowych, standardów ... bo one naprawdę nie muszą obchodzić przeciętnego użytkownika

i sorry ale dlamnie (i dla wiekszości) www to nie : kod, standardy , css, i inne techniczne zagadnienia tylko: informacje, filmiki, fora, i co tam jeszcze. Jesli tego nie rozumiesz (cie) to sami jesteście aroganccy i poprostu naiwni w tym co robicie.

pa

PS. moim zdaniem najszybszym powodem instalacji Visty w domach będzie DX10, bo gry odkąd pamiętam były głównym powodem takich masowych wymian ...
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 10-03-2007 o 09:07

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów