Pokaż wyniki od 1 do 10 z 369

Wątek: Matowka 350D, moment w zyciu ojca i tworcy...

Mieszany widok

Mirque
    Guest

Domyślnie

A co to są matówki i do czego słuzą? :-)

Dopiero zaczyna Awatar mars
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mirque Zobacz posta
    A co to są matówki i do czego słuzą? :-)
    Nie troluj;-)

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie matówka

właśnie widziałem matówke na allegro, made in andee. czy wyście poszaleli?! 320 zł???????

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irekaro Zobacz posta
    właśnie widziałem matówke na allegro, made in andee. czy wyście poszaleli?! 320 zł???????
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=278

Coś już napisał

Angry

Cytat Zamieszczone przez irekaro Zobacz posta
    Może to ta moja
    Zapłaciłem chyba grubo ponad miesiąc temu i wszystko co dostałem to potwierdzenie wysłania listu priorytetowego :-?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    Zapłaciłem chyba grubo ponad miesiąc temu i wszystko co dostałem to potwierdzenie wysłania listu priorytetowego :-?
    Chyba poczta miala slabszy miesiac bo ja wtopilem cos ok 300zl w dwa przedmioty z Allegro kupione cos ponad miesiac temu (wplata z gory do sprawdzonych sprzedawcow - sklepow internetowych) i przesylki nie dotarly, obecnie reklamacje poszly i oswiadczenia podpisuje...
    A co ciekawe wszystkie przesylki pobraniowe (6 albo i wiecej) z tego samego okresu dotarly, choc z malymi opoznieniami. To daje mi podejrzenie ze ktos sobie przywlaszcza przesylki niepobraniowe .

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    Może to ta moja
    Olgierd opisz prosze problem dokladnie i to jak zostales potraktowany przez poczte, bo to co napisales jest niejasne i stawia mnie w niezrecznej sytuacji.

P.S. Sprawa jest wyjasniona, matowka odnalazla sie na poczcie...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Coś już napisał

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Andee Zobacz posta
    Olgierd opisz prosze problem dokladnie i to jak zostales potraktowany przez poczte, bo to co napisales jest niejasne i stawia mnie w niezrecznej sytuacji.

P.S. Sprawa jest wyjasniona, matowka odnalazla sie na poczcie...
    Tak, potwierdzam że u mnie trwa "włoski strajk listonoszy" - kiedyś nie chciało im sie dostarczać przesyłek - wrzucali tylko awizo do skrzynek. W tym roku jednak nie chce im się nawet dostarczać awizo - okazało się że matówka przeleżała 3 tygodnie na poczcie i odesłali ją. W międzyczasie ja byłem kilkakrotnie i pokazywałem dowód nadania od Andee, ale panie w okienku uśmiechając się twierdziły że taka przesyłka do nich napewno nie trafiła - odesłali mnie najpierw na pocztę której podlegają listonosze następnie do okrędowej (nadal bez śladu), a na koniec do centralnej w Warszawie. Cały czas twierdzono że takiej przesyłki nie było. Traf chciał że to samo zrobili z obiektywami, które sprowadziłem ze stanów. Wtedy jednak przed odesłaniem pani kierownik poczty odnalazła mój numer domowy i zadzwoniła pytając się dlaczego nie odbieram paczki (być może dlatego że miałek dopłacić kilka stówek ). Jak już ją dorwałem to poprosiłem żeby sprawdziła list od Andee i... znalazła go w Busku. Sorki Andee za zamieszanie, ale rozumiesz że byłem trochę wku...

Uprawnienia umieszczania postów