Strona 30 z 37 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 369

Wątek: Matowka 350D, moment w zyciu ojca i tworcy...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skallarus Zobacz posta
    przeczytalem caly watek i podoba mi sie ten pomysl z matowka- napewno kupie deluxe ale niestety w grudniu dopiero. ale kupie
    Spokojnie - nie wiadomo czy wogóle jeszcze będą
    Bo póki co, Andee milczy

tombike
    Guest

Domyślnie

cześć, jestem nowy i chciałbym się przywitać na wstępie. Po przeczytaniu fascynującej lektury jaką był ten wątek mam pytanie o dostępność matówki "deluxe" Czy można jeszcze liczyć na jakiś egzemplarz?

Dopiero zaczyna Awatar nuovo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Jestem właśnie po zamówieniu matówki do 350D (szkoda, że tylko wersji standard). Będę czekał na przesyłkę a potem... trza będzie kupić jakieś manualne szkieło M42 i pofocić.

Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

Ja również właśnie zamówiłem :-) szkoda tylko że trzeba przedpłacać :-( Wersja MAX chyba nie weszła do produkcji ;-)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomuś Zobacz posta
    Andee nie produkuje juz matowek
    Pozdr.
    T.
    Tak dla sprostowania, Andee nie produkuje juz matowek do 400d...

Matowki deluxe tez nie sa juz dostepne ale moze kiedys beda...

Poza tym matowki sa produkowane a zamowienia przyjmowane...

Jak dlugo bedzie trwal taki stan rzeczy, sadze ze do wyczerpania zapasow - czyli maksimum do 2 miesiecy, potem Bog raczy wiedziec...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Domyślnie

... Andee nie produkuje juz matowek do 400d...
    Why??? :sad:

Coś już napisał

Domyślnie

A ja nie wiem czy wogóle jeszcze coś produkuje - kasę wysłałem dwa tygodnie temu i CISZA :-( nie dostałem wogóle potwierdzenia że otrzymał, nie mówiąc już o wysyłce...

Dopiero zaczyna Awatar nuovo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    A ja nie wiem czy wogóle jeszcze coś produkuje - kasę wysłałem dwa tygodnie temu i CISZA :-( nie dostałem wogóle potwierdzenia że otrzymał, nie mówiąc już o wysyłce...
    Pisałem ostatnio do Andee'ego i potwierdził moją wpłatę i powiedział, żebym czekał... więc czekam:rolleyes: .

ps. Chłop jest pewnie zabiegany. Jak nie jesteś pewien to napisz do Niego i zapytaj sie o przelew.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie rebel xt

Czy ktoś z was zamówił może matówkę do amerykańskiego odpowiednika 350d, czyli rebela xt? swoja zamówiłem właśnie do 350d gdyż gdyż byłem przekonany, że to w zasadzie te same aparaty. Niestety wystąpiły pewne problemy z przesunięciem punktu ostrości i nie wiem, czy nie wynikają one z delikatnych różnic w wymiarych matówek tych 2 modeli(a może jednego tylko z różnymi znaczkami ). Bardzo proszę o podzielenie się informacją gdyż na pewno pozwoli to na lepsze zdiagnozowanie przyczyny usterki. dzięki

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Niestety wystąpiły pewne problemy z przesunięciem punktu ostrości i nie wiem, czy nie wynikają one z delikatnych różnic w wymiarych matówek tych 2 modeli(a może jednego tylko z różnymi znaczkami ).
    Moim zdaniem wynika to tylko z tolerancji w fabryce. Fabrycznie montowane matówki maja podkładki o różnej grubości dobierane w zależności od tego, jak wyszło gniazdo matówki.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 30 z 37 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów