To gadanie to retoryka przedwyborcza do wojewódzkiego sejmiku w podlaskim jak pisał Kubaman i kilka osób wcześniej.
To gadanie to retoryka przedwyborcza do wojewódzkiego sejmiku w podlaskim jak pisał Kubaman i kilka osób wcześniej.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3944201.html
Też miałem takie myśli, ale bałem się wrzucać, bo by mnie znowu posądzono o bicie piany. Co będzie jeżeli jest tak jak mówi rząd - nie złamano prawa, a nie dotrzymano procedur (nie dostarczono pewnych dokumentów), mediacje w Brukseli powiodą się i KE wyrazi zgodę. (Oczywiście jest to teza czysto hipotetyczna, ale nie niemożliwa). Cała linia obrony ekologów legnie w gruzach. Rozumiem, że chcą ochronić dolinę, ale na czym oprą poparcie społeczne dla swoich działań. Przecież przekonali, wmówili społeczeństwu (moim zdaniem manipulując faktami), że administracja polska złamała prawo. Będą musieli chyba wmówić ludziom, że KE też jest bleee, chociaż na dzień dzisiejszy to jest suuuuper
![]()
Ostatnio edytowane przez Biperek ; 24-02-2007 o 21:25
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Jutro o 13 pod kolumną Zygmunta na Placu Zamkowym. Protest w tej sprawie. Ktoś się wybiera? Ja pewnie tak.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Nasir! Mój ulubieńcu :wink:!
Problem w tym, że jeżeli społeczeństwo zauważy i zrozumie, że nim manipulowano i nadal się manipuluje operując półprawdami i „faktami medialnymi”, to zapomnij o jakimkolwiek poparciu dla „zielonych” teraz i w przyszłości. I to niezależnie od tego, czy będą mieli rację, czy nie!
Pozdrawiam
Czy pisząc "zieloni" masz na myśli NGO-sy (POE)? Mimo obserwowanych przeze mnie na przestrzeni ostatnich lat róznorakich protestów i różnic zdań z ich strony jednak zawsze istniała współpraca ze stroną rządową. Sądzę, że i teraz tak będzie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wydaje mi się, że wiem do czego zmiarzasz.