Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Czy Sandisk CF Extreme III działa z Canonem 350D?

Domyślnie

Chyba że jest to podróbka Sandiska. Wczoraj rozmawiałem ze znajomym, który kupił na Allegro Extreme III 4GB. Jak się później okazało karta bardzo wolno pracowała. Gość który je sprzedawał jest oczywiście nie osiągalny
    I z tąd się chyba biorą złe opinie o Sandiskach.

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kudi Zobacz posta
    Mam pytanie. Niektorzy twierdza ze CF Extreme III czasami zle działaja z Canonem 350D. Czy to prawda, że III mogą robić problemy?
    pierwsze słyszę, dla mnie to jedna z dwóch najlepszych kart jakie są na rynku. nie słyszałem aby ktokolwiek na nie narzekał

Domyślnie

Dodam jeszcze jako użytkownik 4 Sandisków, że sprawują się świetnie.

Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar petryczk
    Miasto
    Juz niestety spowrotem w Polsce - Warszawa

Domyślnie

dziala bez problemow - mam , uzywam. ale trza uwazac na podroby - jak sie nadzialem na eBayu ale jako ze placilem przez PayPal - zwrocili mi kase bez problemow. Ale o tym ze karta jest falszywa dowiedzialem sie rejestrujac ja w SanDisku na stronach www. pozdro

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mam oryginalna Extreme III 1 GB i uzywam z 350D. Dziala super. Wytrzymala bezproblemowo +50 C na pustyni, na mrozie -10 C w Polsce tez sobie bardzo dobrze radzila

A o tym jak sie ustrzec podrobek bylo juz na forum kiedys, radze poszukac.

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Extreme III jest zajefajna, szybka i bezawaryjna. Mam wersję 2 i 4 GB, śmigają aż miło patrzeć. Teraz ceny tych kart zaczynają mocno spadać. Sam widziałem w dobrym sklepie na monitorze u sprzedawcy (takim normalnym i znanym) kartę 4 GB Extreme III za całe 299 zł.
    FOTOINKWIZYTOR

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Extreme III jest zajefajna, szybka i bezawaryjna. Mam wersję 2 i 4 GB, śmigają aż miło patrzeć. Teraz ceny tych kart zaczynają mocno spadać. Sam widziałem w dobrym sklepie na monitorze u sprzedawcy (takim normalnym i znanym) kartę 4 GB Extreme III za całe 299 zł.
    Ja wlasnie wczoraj zamowilem u na pewno prawdziwego dostawcy (RAM.NET) Extreme III 4GB za 240zl + 15zl kurier .
    Teraz tylko poczekam az Pretec sie obudzi i Cheetah 133x 4GB spadnie do porownywalnej ceny.

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja wlasnie wczoraj zamowilem u na pewno prawdziwego dostawcy (RAM.NET) Extreme III 4GB za 240zl + 15zl kurier .
    Teraz tylko poczekam az Pretec sie obudzi i Cheetah 133x 4GB spadnie do porownywalnej ceny.
    Vitez a ten sofcik do raw'ow dodaja jeszcze-bo w koncu trzeba ten temat ugryzc, myslaem o Extreme III 2GB - moze ktos cos poleci ???
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tadek Zobacz posta
    Vitez a ten sofcik do raw'ow dodaja jeszcze-bo w koncu trzeba ten temat ugryzc, myslaem o Extreme III 2GB - moze ktos cos poleci ???
    A zajrzales na strone sklepu zanim zapytales?
    Dodaja. Moge oddac jeden kod bo bede mial teraz dwa.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    .
    Widzę że mocno potaniały te karty - chyba też zamówie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów